נגרם נזק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגרם נזק?
    אני
    13/05/2012

שלום. אתמול הייתי בכיכר ובדיוק כשבדקו את המיקרופון הייתי בטעות מול הרמקול (לא היה ניתן לראות אותו בחושך) וממש שאגו לתוך הרמקול- ערב טוב קהל נכבד. אנשים התלוננו שזה היה חזק מדי ואני עמדתי ממש מול הרמקול. אני מגנה על השמיעה מאוד והפעם הייתי בלי אטם מגן. האם דבר כזה חד פעמי עלול לגרום לנזק לשמיעה? אודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגרם נזק?

הוספת תגובה

• נגרם נזק? - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    13/05/2012

האם הופיעו סימפטומים כלשהם לאחר החשיפה לרעש? ציפצוף או רעש באוזן? ירידה בשמיעה? אם לא, כנראה לא נגרם נזק. ניתן לוודא גם בבדיקת שמיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגרם נזק?- המשך

אני
    14/05/2012

ד"ר שלום. קשה לי לדעת מבחינת טנטון, מכיוון שאני מס' שנים אחרי נאורומה אקוסטית ויש לי טינטון תמידי באוזן הלא שומעת. (שהתגבר אתמול לנוכח הרעש אבל עכשיו זה רגיל, הסתדר). לגבי ירידה בשמיעה אני מקווה שלא... בגדול האם יש סכנה לכך מחשיפה כזו חד פעמית אבל חזקה? ישר עזבתי את המקום הרועש. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגרם נזק?- המשך - תגובה

ד''ר רועי הוד
    15/05/2012

חשיפה חד פעמית חזקה יכולה לגרום גם לירידה בשמיעה, יש לבדוק את הנושא במידה וממשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו