טינטון מעצבן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון מעצבן.
    מישהו
    25/05/2012

שלום,

אני סובל מטינטון מזה כשנה.

ניסיתי כבר הכל וכלום לא עוזר. אכלתי כמויות של שומשום (בגלל האבץ) כדורי מגנזיום עמידת ראש כל יום מה שרק אפשר לדמיין וכלום לא עוזר.

הטנטון משגע אותי לחלוטין וכבר עשיתי תאונת דרכים בגלל נסיעה עצבנית בעקבות הטינטון.

אין לי כסף לטיפולים היקרים שמלמדים "לחיות עם זה" וגם אם היה אני עדיין חושב שהייתי עצבני כי אני אדם שנוהג להסתכל על חצי הכוס הריקה.

מעולם לא עברתי על שום חוק ורציתי לדעת האם יש אפשרות לאשר מריחואנה רפואית בעקבות הבעיה הזאת והאם זה יכול בכלל לעזור? גם מבחינת הצפצוף (מחקרים אחרונים הוכיחו שמריחואנה יעיל לטיפול באלצהיימר סרטן וטרשת- אז יכול להיות שזה עשוי להיות יעיל גם לטינטון?)

וגם להרגעה האישית. השנה האחרונה הייתה זוועה וקשה לי לדמיין את כל החיים שלי ככה בלי להנות מהשקט (שכבר לא קיים אצלי).

אני רוצה להוסיף גם שהטינטון רק מחמיר עם הזמן ובתקופה האחרונה הוא קיים בשני האוזניים.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טינטון מעצבן.

הוספת תגובה

• טינטון מעצבן. - תגובה

ד''ר רועי הוד
    25/05/2012

האם ביצעת בדיקת שמיעה? האם שמיעה תקינה? לא מכיר קשר בין מריחואנה לשיפור בטנטון ולא נראה לי שזו אינדיקציה של משרד הבריאות לעישון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות על טינטון

אודי
    09/07/2012

שלום דוקטור
    שאלתי
    א. האם טינטון יכול להגרם בעקבות כאבים בצוואר או שהכאבים יופיעו לאחר הטינטון
    ב. האם צום יכול להגביר את עוצמת הטינטון
    ממני אודי הסובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש פיתרון לטינטון

אודי
    09/07/2012

האם יש פתרון לטינטון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש פיתרון לטינטון - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    20/07/2012

צום או גורמים אחרים לא מקילים ולא מגבירים את הטינטון.
    לא קיים טיפול רפואי תרופתי לטינטון. לאחר ביצוע בדיקת שמיעה ניתן יהיה לראות האם צריך בבירור נוסף או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה וטינטון

אלי חפץ
    02/09/2012

מזה כשנה אני סובל מירידה חמורה בשמיעה באוזן ימין,ביחד עם הירידה התחיל טינטון שמוציא אותי מדעתי.
    לפני כחצי שנה הצטרפה האוזן השנייה בירידה קלה בשמיעה וטינטון-נסבל.
    אני מנסה להיכנס לתכנית השתלת שתל שבלול-האם ידוע על הפסקת הטינטון במקביל לשתל?
    האם ישנן דרכים או שיטות מומלצות לטיפול בטינטון?
    מה ידוע או שמעתם על מכשיר לייזר רך לאוזן-למניעת טינטון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות על טינטון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    21/07/2012

לא מכיר קשר בין מה שציינת לטנטון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו