דלקת באוזן ימין שמסרבת להתרפא.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באוזן ימין שמסרבת להתרפא.
    הסובל.
    04/06/2012

שמי מוטי אני בן 20 (חייל) בגיל 6 עברתי ניתוח כפתורים עקב שמיעה לא תקינה.
    לפני כשבוע וחצי הייתי בבריכה וצללתי ושעליתי מעל פני המים הרגשתי סחרחורת וכאב באוזן ימין הסחרחורת עברה אחריי כמה דקות והכאב באוזן נשאר.
    יום למחרת הלכתי לרופא והוא ראה שיש לי דלקת באוזן והמליץ על טיפות אוזניים ואיבופן ואמר שזמן הטיפול יהיה כ5 ימים למעשה עבר כבר 9 ימים ועדיין יש לי כאבים באוזן וחולשה כללית
    מה עליי לעשות ?
    תודה לצוות העוזר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת באוזן ימין שמסרבת להתרפא. - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    05/06/2012

עליך להיבדק על ידי אאג. יש להבחין בין דלקת אוזן תיכונה שאז הטיפול הוא דרך הפה, לדלקת אוזן חיצונית שאז הטיפול בטיפות ואסור להרטיב את האוזן. אם יש פיטריה באוזן אז הטיפות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל רופא א.א.ג

הסובל.
    05/06/2012

שהייתי אצל רופא א.א.ג הוא אבחן שיש לי לדלקת באוזן חיצונית והוא המליץ על טיפות אוזניים וזה היה לפני 9 ימים אך זה מסרב להתרפא אז מה לעזאזל הבעיה ? ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו