תוצאות בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת שמיעה
    קרן
    06/06/2012

שלום רב,

חברי עבר ניתוח RT TYMPANOPLASTY. בבדיקת השמיעה לפני הניתוח- בתדרי הדיבור סף שמיעה באוזן ימין 20/40DB ירידה SN בתדרים גבוהים. בביקורת לאחר הניתוח- מימין ירידה שמיעה SN בתדרים נמוכים ובינוניים עם ABG של כ 20/45 DB בתדרים גבוהים ירידה שמיעה SN בינונית עם פער אוויר נוזל גבוה.

באוזן ימין- תעלה פתוחה טמפנום סגור ומאוורר.

אוזן שמאל תעלה פתוחה תופית שקופה.

לצערי אינני מבינה מה זה אומר לגביי לקות שמיעה.

במידה וחברי יחליט לתבוע את ביטוח לאומי בגין מחלת מקצוע (עובד כמסגר), האם התוצאות הללו נחשבות ללקות שמיעה לפי תקנות הביטוח הלאומי?

אינני צריכה תשובה נחרצת אלא מעט הסבר לגביי התוצאות בהשוואה לטבלה בס' 72 לתקנות הנכים.

אודה לעזרתכם.

במידה ואין ביכולתכם לתת לי מענה, אשמח אם תפנו אותי לרופא עימו אוכל להיפגש ולהציג בפניו את כל המסמכים הרלוונטיים על מנת לקבל חוו"ד/הסבר. גם במידה וזה כרוך בתשלום.

קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת שמיעה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    09/06/2012

קשה לי לענות ללא בדיקה אך ממה שהבנתי הנקב של עור התוף מימין נסגר אך השמיעה לא התשפרה. מטרת הניתוח היא לא שיפור השמיעה אלא סגירת הנקב, אם גם מצליחים לשפר את השמיעה- זה בונוס. גשי לרופא א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו