אבצס בשקדים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס בשקדים...
    מירית
    13/06/2012

שלום
    לפני כשבוע החל לי כאב גרון מאוד מאוד קשה והגעתי למצב שבמשך כמה ימים לא אכלתי ולא שתיתי מרב כאבף אחרי מספר ביקורים אצל רופאים והחלפת אנטיביוטיקה מרפאפן לאוגמנטין ביקרתי במיון א.א.ג. מכיוון שלא חל שיפור במצב.
    קיבלתי טיפול של נוזלים, אנטיביוטיקה וסטרואידים שעזר מיד באופן מדהים.
    הרופא במיון אמר שאני במצב של ממש ממש לפני אבצס אבל עדיין לא וטען שאו שהטיפול יעזור או שלא, בכל מקרה הנחה אותי להמשיך עם האנטיביוטיקה (אוגמנטין) עד שאסיים את ה 10 ימים.
    אני אמורה לסיים את האנטיביוטיקה מחר מצבי השתפר מאוד אך עדיין מציק לי בגרון, בבקרים קצת יותר כואב אבל ממש ממש נסבל (ממש לא כמו הכאבים שהיו קודם).
    השאלה שלי היא - האם אני אמורה עדיין להרגיש משהו בגרון בשלב כזה של מחר מסיימת את האנטיביוטיקה?
    האם עדיין יש סיכוי שיתפתח לאבצס?

אשמח לתשובות

המשך יום מקסים :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס בשקדים...

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

מירית
    13/06/2012

שבמשטח הגרון יצא חיובי לסטרפטקוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    13/06/2012

נראה לי שאם יש שיפור במצבך לאחר טיפול באוגמנטין ומחר את משלימה 10 ימי טיפול, אפשר יהיה להפסיק. הסיכויים שיהיה אבצס נמוכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו