הוצאת שקדים בניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת שקדים בניתוח
    נועה
    16/06/2012

הי ,
    הייתי אצל רופא אף אוזן גרון בעקבות תחושת טעם מר בפה שמלווה אותי כבר כמה חודשים וגורמת לי לחוסר נוחות.
    הוא בדק את חלל הפה והשקדים ואמר שזה נובע מהם. אני לא בטוחה שאני מצטטת נכון אבל לפי מה שהבנתי יש בהם חריצים גדולים ואז למעשה נוצר ריקבון שגורם לתחושת הטעם המר.

פיתרון זמני שהציע זה תמיסות לשטיפת פה - הבעיה בהם שזה לעשות את זה כמה פעמים ביום מה שפחות נוח וזה מעין פיתרון זמני. מה גם שזה צובע את השיניים ואצלי הם ככה לא לבנות (יש להם מראה חולה, למרות שאני מטופלת אצל שיננית כל 4 חודשים. ככה נולדתי איתם).

הוא טוען שלשקדים יש תפקיד חיוני עד גיל צעיר יחסית וזהו.

אני נורא נורא נורא פוחדת מניתוח. למעשה מכל דבר שמעורב בו רופא, מחטים, כאב, דם וכו'. ואני לא מגזימה.

נאמר לי גם שזה ניתוח לא פשוט.

האמנם אין פיתרון אחר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת שקדים בניתוח

הוספת תגובה

• הוצאת שקדים בניתוח - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    17/06/2012

קודם כל במקום מי פה אפשר כוס מים עם כפית סודה לשתיה וזה זול יותר ולא מכתים. שנית אם יש כיסים בשקדים המתמלאים חומר כזה זה לרוב עושה ריח ולא טעם מר. לפני כריתת שקדים כדאי להתייעץ עם גסטרואנטרולוג, מומחה למערכת העיכול כי זה לעיתים ביטוי של עליית חומצות מהקיבה לגרון. כדאי גם לבדוק אם אין פטריה על הלשון. ואם את מעשנת אז להפסיק לעשן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו