שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עידו
    19/02/2008

לד"ר דן ואביגיל שלום
    אתמול הייתי אצל רופא אאג שאמר שהתקררתי שפעת כנראה, שאקח כדורים לאלרגיה ומכיוון שכבר התחלתי בטיפול אנטיבוטקי שאמשיך אותו כי אסור להפסיק.בזמן שיעול שיש מדיי פעם מרגיש כאב בצוואר/גרון בצד אחד אולי זה התנפחות של הבלוטה כנראה.רציתי לשאול מכיוון ששאלתי את השאלה הזו רופא ריאות והוא אמר לי שזה קשור לרופא אאג.יש לי רוק על הגולה שבסוף הלשון
    וליחה שסוגרת כמו קורי עכביש את החלל של הגולה לגרון מצד לצד.שהגעתי לרופא אאג הוא לא ראה זאת כי כבר לא היה.זה קורה בעיקר בבקרים אבל גם במהלך היום יש את זה.
    האם ידוע על איזה שהוא זיהום או מחלה שקשורה לגרון,אף.שיש ליחה ומעיין קורי עכביש מהליחה ורוק ?
    בתודה אוהד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    28/02/2008

לא יודעת למה הכונה "הגולה בסוף הלשון", אבל תחושה של ליחה סמיכה בגרון בהחלט יכולה להיות קשורה להצטננות. הליחה יורדת במשך הלילה מהצד האחורי של האף ולעיתים מתאספת בגרון. כשתחלים מההצטננות תהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו