מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי באוזניים?אריאל28/06/2012
שלום,
באוקטובר 2011 הייתי בטיול בסקוטלנד, ובאחד הלילות שישנתי באכסניה, התחילו לי תוך כדי שינה הפרשות וגירודים באוזן.
בהתחלה חיכיתי שזה יעבור מעצמו, ואחרי חודש וחצי שזה לא קרה, הגעתי לרופאת אוזניים. וקיבלתי מי חמצן ומשחה אחרי משחה אחרי משחה שלא עזרו. (כל פעם בזמן מריחת המשחה זה עבר, וביום אחרי שהפסקתי למרוח אותה זה חזר).
היא גם הפנתה אותי לרופא עור, שהחזיר אותי לרופא אוזן שהחזיר אותי לרופא עור.
עד שדרשתי הפניה למיון.
שם ניקו לי את האוזניים (כי זה כבר התפתח בשניהם), ולקחו משטח.
מצאו שם חיידק ששכחתי את שמו, אבל הבנתי שהוא נמצא קבוע באוזן ותוקף אם מערכת החיסון חלשה.
[יש לציין, שהייתה לי נטייה אובססיבית לגרד באוזן, אז אולי גרמתי שם משהו לעצמי..]
הביאו לי רשימה של אנטיביוטיקות שהחיידק חסין בפניהן, ומה אמור להרוג אותו. מרחתי את המשחה שאמורה להרוג אותו, ועדיין לא היה שינוי במצב.
האוזן מגרדת מאוד, ומפרישה חומר צהוב-חרדל ומסריח שמתקשה וממש חוסר לי את השמיעה, וגם פוצע לי את האוזן, ומכביד לי על הראש..
זה גם כואב ומדי פעם.
אחרי המיון הייתי אצל רופא א.א.ג בבית החולים - מרפאות חוץ, שהתנער מכל אחריות ושלח אותי לרופא עור.
אצל רופאת העור במרפאות חוץ בבית החולים, היא הסתכלה ולא ממש ידעה, היא לקחה שוב משטחים גם מהאזוניים וגם מהאף.. ואחרי התוצאות אמרה לי למרוח את המשחה שאמורה הייתה להרוג את החיידק, גם באוזניים וגם באף כי הוא נמצא גם שם. (עשיתי - לא עזר).
ושלחה אותי לעשות טסטים לאלרגיה לכל התרופות שכבר מרחתי באוזן.
העניין הוא - שהפצע התחיל גם לפני המשחות.
ובזמן המשחות הוא דווקא עבר עד לרגע שהפסקתי למרוח אותן.
אז אני לא ממש יודעת מה קשור אלרגיה?
בכל אופן, הבדיקות יהיו ביולי (ולא יודעת עד כמה התוצאה תועיל לי).
אני בינתיים מתחרפנת!
אני לא שומעת כלום וזה לגמרי מוציא אותי מאיזון נפשי!
ואני מפתחת חרדות, שאני אהיה חרשת, וזה הופך להיות כרוני ולא ייפתר לעולם.
מה זה יכול להיות?
מישהו יודע איך אפשר לשים סוף לסיפור הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לי באוזניים? - תגובה
ד''ר דן גוטמן29/06/2012אפשר לשים לזה סוף אולם יש להגיע לבדיקה. אם את לא שומעת ככל הנראה יש פקק שעווה או הפרשות חוסמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי באוזניים?
אריאל03/07/2012תודה רבה. אבדוק מולו את הנושא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)