בעיה באוזניים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה באוזניים.
    בר טאוב
    28/06/2012

שלום לכולם אני בר ,חייל בן 21 .
    לפני כחצי שנה החלו האזניים שלי לצרום בעת שמיעה של רעשים חזקים ואפילו בשמיעה רציפה של מוזיקה בווליום חלש. עשיתי בדיקת שמיעה ונמצא כי שמיעתי תקינה . לעומת זאת בעיית הצרימה עדיין מפריעה לי. לא הייתה לי רגישות לצללים חזקים עד לפני כחצי שנה . ואנא עיזרו לי להבין את מקור הבעיה על מנת שאוכל לטפל בה

תודה רבנ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באוזניים.

הוספת תגובה

• בעיה באוזניים. - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    29/06/2012

בר שלום
    יש לבצע בדיקת שמיעה מקיפה על מנת לראות מה קרה. ללא בדיקת שמיעה קשה לומר מה הסיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה מקיפה?

בר
    29/06/2012

האם בדיקת שמיעה מקיפה,שונה מבדיקת השמיעה שאני עברתי?
    שכללה זיהוי של צילילים ומילים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה מקיפה? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/06/2012

ישנן מספר בדיקות כולל שמיעה, BERA וכו'. יכול להיות שמה שיש לך זה טנטון (רעש שרק החולה שומע). גש לבדיקת א.א.ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו