מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלושה חודשים עם סטרפטוקוקס?יעלי01/07/2012
שלום, אני בת 37 ומצאו אצלי אתמול סטרפקוקוס נון גרופ A בגרון.
אני כבר שלושה חודשים מרגישה חולשה כללית, חום של כ- 37 מעלות כל יום, כאבי שרירים, עייפות וכאבי גרון
בחודש האחרון יש לי כאבים איומים באוזן שמאל.
שאלותי היא:
מה זה בדיוק הסטרפקוקוס הזה? מה זה נון גרופ A ?
האם עצם העובדה שרק עכשיו גילו אותו יכולה לגרום לנזק?
האם לפי משטח הגרון ניתן לדעת כמה זמן הוא נמצא אצלי בגרון ?
והאם הכאבים באוזן קשורים לכך? האם זה אומר שהחיידק התפשט?
מציינת גם שנעשו לי בדיקות אחרות מקיפות, לא נמצא מחלת הנשיקה או דברים אחרים.
אודה מאוד על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלושה חודשים עם סטרפטוקוקס? - תגובה
ד''ר רועי הוד02/07/2012יש אנשים נשאים לחיידקים שונים אך בהחלט יכול להיות שהחיידק קיים באזור השקדים וגורם לחלק מתלונותיך. לא ניתן לדעת כמה זמן הוא שם. האם קיבלת טיפול אנטיביוטי? הייתי ניגש לבדיקת א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף.
יעלי02/07/2012תודה על תשובתך המהירה.
אתמול התחלתי טיפול אנטיביוטי.
פן רפא 500,
2 כדורים ליום.
כבר היום אני חשב בהטבה משמעותית בקשיחות באיזור הצוואר, והכאבים באוזן פחתו גם הם משמעותית.
וזה אחרי חודש של סבל גדול!
האם זה מוכיח שהכאבים מהאוזן מהחיידק הנ"ל? או בכלל הטבה עם אנטיביוטיקה מוכיחה שהבעיה היא בחיידק בגוף?
הייתי ביום רביעי האחרון אצל רופא אף אוזן גרון.
אמר שלא רואה שום ממצאים חריגים בבדיקה כללית, שום אדמומיות באוזן, באולטרסאונד צוואר מצאו קישוריות (הבנתי שזה דברי שכיח? ) בדיקות דם לא מצאה שום ממצא חריג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף. - תגובה
ד''ר רועי הוד02/07/2012כנראה וכל הבעיה היא בשקדים ולכן רפפן יכול לעזור להרגשה המקומית והכללית. הכאב באוזן הוא כנראה כאב שמוקרן מהגרון לאוזן ולא בעיה מקומית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?