מחיצה עקומה באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיצה עקומה באף
    לודה
    16/07/2012

שלום

שמי לודה

יש לי מחיצה עקומה בנחיר ימני וזה גורם לי לנשום פחות טוב,מיום ליום נשימותי נהיות כבדות וקשה לי להרדם בגלל חוסר חמצן ויש לי גם נזלת מימית.
    מצאתי רופאה בהמלצה באופן פרטי שמבצעת ניתוחים לגבי הבעיה הזו,פניתי לפה כדי לבקש לדעת איך מתבצע ניתוח כזה ומה עושים עם מחיצה שעקומה בצד אחד של הנחיר?
    היתי פונה לעוד רופאים כדי לקבל חוות דעת אבל פשוט בין כל תור ותור לכל רופא חדש צריך לחכות רבעון/שלושה חודשים,והמצב הנשימתי שלי מחמיר מיום ליום וקשה לי לנשום.
    הרופאה שאצלה אני מתכוונת לבצע את הניתוח הזה הסבירה לי איך היא תבצע אותו אבל היתי רוצה לשמוע עוד כמה רופאים כדי להיות שלווה עם עצמי וללכת על זה בלי לפחד,מפני שבחיים לא עברתי שום ניתוח ולכן קצת קשה לי לקבל החלטה בלי לשמוע עוד כמה חוות דעת על איך מתבצע הניתוח הזה,מה עושים עם הסחוס/מחיצה כדי שיהיה מעבר חמצן שווה לכל נחיר?
    ועוד שאלה,האם הניתוח הזה הוא ניתוח מסובך או פשוט?

תודה מעומק הלב.

לודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיצה עקומה באף

הוספת תגובה

• מחיצה עקומה באף - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    17/07/2012

בניצוח מחיצה שאינו כולל ניתוח פלסטי לשינוי צורת האף החתך נעשה על המליצה בתוך הנחיר. אין סימן חיצוני. כורתים את מה שמפריע במחיצה ואז מחזירים את הרירית למקום. משום מה נראה לי שאת זקוקה לטיפול גם בקונכיות האף. יש מספר שיטות להקטנה שלהם. חיתוך רגיל או על ידי מיכשור מסוגים שונים כגון לייזר או קובליישן. אירי הניתוח שמים טמפונים באף. יש כאלה שצריך להוציא למחרת ויש סוג נמס. מומלץ. אין שטפי דם חיצוניים וצריך לבצע שטיפות של האף תקופה מסויימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיצה עקומה

לודה
    17/07/2012

תודה רבה ד"ר אביגיל על המענה.
    מדוע את חושבת שאני צריכה גם טיפול בקונכיות האף ומה זה בעצם קונכיות אף?

תודה שוב

לודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי ניתוח

מילה
    22/07/2012

ד"ר האם אפשר למצוא פתרון אחר חוץ מהניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו