מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיצה עקומה באףלודה16/07/2012
שלום
שמי לודה
יש לי מחיצה עקומה בנחיר ימני וזה גורם לי לנשום פחות טוב,מיום ליום נשימותי נהיות כבדות וקשה לי להרדם בגלל חוסר חמצן ויש לי גם נזלת מימית.
מצאתי רופאה בהמלצה באופן פרטי שמבצעת ניתוחים לגבי הבעיה הזו,פניתי לפה כדי לבקש לדעת איך מתבצע ניתוח כזה ומה עושים עם מחיצה שעקומה בצד אחד של הנחיר?
היתי פונה לעוד רופאים כדי לקבל חוות דעת אבל פשוט בין כל תור ותור לכל רופא חדש צריך לחכות רבעון/שלושה חודשים,והמצב הנשימתי שלי מחמיר מיום ליום וקשה לי לנשום.
הרופאה שאצלה אני מתכוונת לבצע את הניתוח הזה הסבירה לי איך היא תבצע אותו אבל היתי רוצה לשמוע עוד כמה רופאים כדי להיות שלווה עם עצמי וללכת על זה בלי לפחד,מפני שבחיים לא עברתי שום ניתוח ולכן קצת קשה לי לקבל החלטה בלי לשמוע עוד כמה חוות דעת על איך מתבצע הניתוח הזה,מה עושים עם הסחוס/מחיצה כדי שיהיה מעבר חמצן שווה לכל נחיר?
ועוד שאלה,האם הניתוח הזה הוא ניתוח מסובך או פשוט?
תודה מעומק הלב.
לודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה עקומה באף - תגובה
ד''ר אביגיל ארד17/07/2012בניצוח מחיצה שאינו כולל ניתוח פלסטי לשינוי צורת האף החתך נעשה על המליצה בתוך הנחיר. אין סימן חיצוני. כורתים את מה שמפריע במחיצה ואז מחזירים את הרירית למקום. משום מה נראה לי שאת זקוקה לטיפול גם בקונכיות האף. יש מספר שיטות להקטנה שלהם. חיתוך רגיל או על ידי מיכשור מסוגים שונים כגון לייזר או קובליישן. אירי הניתוח שמים טמפונים באף. יש כאלה שצריך להוציא למחרת ויש סוג נמס. מומלץ. אין שטפי דם חיצוניים וצריך לבצע שטיפות של האף תקופה מסויימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיצה עקומה
לודה17/07/2012תודה רבה ד"ר אביגיל על המענה.
מדוע את חושבת שאני צריכה גם טיפול בקונכיות האף ומה זה בעצם קונכיות אף?
תודה שוב
לודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי ניתוח
מילה22/07/2012ד"ר האם אפשר למצוא פתרון אחר חוץ מהניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?