בת 5 עם טיקים בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 5 עם טיקים בגרון
    סיגל
    20/07/2012

לאחרונה לפני כשבועיים ביתי התחילה עם חיכוחים בגרון לקחתי אותה לא.א.ג שבדק אותה ואמר לי שהכל בסדר ולא להיתיחס וזה יעבור שאלתי אותו האם זה טיקים והרופא אישר . אני ממש לחוצה זו ילדה חברותית חכמה איטלגנטית ממה זה נובע ? זה באמת יכול לעבור ? אני ממש מפחדת מתסמונת טורט
    שמעתי שטיפול בהומאופט יכול לעזור . תחושה שלי שגם לילדה זה מפריע יש לציין שהילדה בחורף האחרון סבלה מ 6 -7 דלקות גרון שמתוכם עשתה 3 פעמים משטח שאותר חיידק בגרון יש קשר? מה ממולץ לי לעשות אני ממש מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 5 עם טיקים בגרון

הוספת תגובה

• המשך

סיגל
    20/07/2012

עוד משהו קטן יש לציין שלילדה יש נוזלים באוזניים וירידה קלה בשמיעה בגבול הנורמה.
    ואנחנו במעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 5 עם טיקים בגרון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    21/07/2012

קשה לי לענות ללא בדיקה אך לא הייתי קופץ למסקנות בנוגע למחלות אחרות כגון טורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו