הייתכן הדבר?דחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתכן הדבר?דחוף ביותר
    מישהי
    21/07/2012

שלום רב
    בתי בקרוב תהיה בת 17 מזה 7 חודשים היא חולה ללא אבחנה הייתה מאושפזת בשניי בתי חולים כמעט 3 חודשים כשהיא סובלת מהקאות דמיות ללא תוכן קיבה דם טרי אדום אחר כך פסקו ההקאות ונשאר שיעול דמי כמו כן מידיי פעם דימום ביציאות ובשתן נעשו 4 ברונכוסקופיות 4 גסטרוסקופיות א.א.ג נכנס עם מצלה מערות הפנים שום דבר לא נמצא בדיקות הדם תקינות לחלוטין המוגלובין יציב כל התקופה הזאת 12-13 הפנו אותנו לפסיכולוג או פסכיאטר .אני הייתי בטוחה שיש פיספוס עם הילדה היות שאני רואה שלפניי כל דימום משהו קורה לילדה היא מחווירה מאוד החיוורון יכול להיות אפילו 24 שעות לפניי דימום יש לה כאבים בכל הגוף ובכל זאת אומרים שכל המשפחה זקוקה לייעוץ פסיכולוגי\פסכיאטרי.
    המשכתי להתעקש הגעתי לפרופ' בהר הצופים שאכן יצא לו לראות במהלך האישפוז את החיוורון ולאחריו את השיעול הדמי אותו פרופ' נתקל בCT שנעשה בתחילתה של כל המחלה ומשהו לא מצא חן בעיניו פנה למנהל מערך הרנטגן בהר הצופים שנחשבת לאחת מהגדולים בארץ ואכן היא מצאה 2 מסות אחת בצוואר ואחת בבית החזה נקראנו להגיע לאישפוז דחוף מחר בבוקר השאלה היא איך ייתכן שעד עכשיו לא ראו זאת?
    והאם מסות בצוואר ובבית החזה אכן יכולים לתת מענה לכל הסימפטומים ?
    איך מטפלים בהם?
    מחר לוקחים ביופסיות אנא עזרתכם הדחופה
    תודה מראש
    אמא דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייתכן הדבר?דחוף ביותר

הוספת תגובה

• הייתכן הדבר?דחוף ביותר - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    24/07/2012

אנני יודע מה פרושם של המסות בצוואר. בד"כ השיעול הדמי מקורו מהריאות ולכן נדרש בירור ראתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו