חתך באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך באוזן
    מילה
    24/07/2012

שלום רב. אני בחופשה באקוודור ולפני יומיים היתה לי נסיעה של כשבע שעות מעיר לעיר כשבדרך עוברים לגובה של בערך 4000 מטר ומגיעים לגובה של כ2750. האזניים נסתמו לי במהלך הנסיעה ונפתחו רק למחרת בבוקר. לאחר מכן נסעתי כ45 דקות לגובה של 4000 מטר עצרתי לשעתיים וחזרתי לגובה של 2750 חזרה. שוב האזניים נסתמו עד ליום שלמחרת ונפתחו שוב. רופא אקוודורי במרפאה פרטית הכניס מן צינורית לקצה האזניים וצילם ונגלה כי יש דם באוזן שמאל ולכן הסביר שבעקבות הנסיעה ושינויי לחץ מהירים נוצר מן חתך וירד דם. נתן לי אנטיביוטיקה וכדור נוסף לפתיחת המעברים באף ובאוזן. האם לאחר שהפצע יחלים אוכל להמשיך בנסיעות באוטובוס בהרים או האם יש משהו שמקל על האזניים בנסיעות מסוג זה בעתיד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך באוזן

הוספת תגובה

• חתך באוזן - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    24/07/2012

מקווה שכן אולם יש לוודא שאינך מצונן או שהאף אינו חסום. ניתן ליטול כדורים לצינון ויבוש נזלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו