גירוד באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד באוזניים
    עינב
    28/07/2012

שלום, כבר שנים שיש לי גירוד באוזניים במקום שאי אפשר להגיע אליו, בין האוזן לגרון. בעבר רופא אא"ג נתן לי טיפול לאקזמה (?!) טיפות אנטי דלקתיות יחד עם טיפות אנטי פטרייתיות. זה עזר לזמן קצר מאוד אבל כניקיתי את האוזניים עם מקלון, יצאו קילופי עור (הנחתי שזה העור שמחלים מפטריה). לאחר מכן רופאה אחרת אמרה לי שאין מה לעשות, שזו לא פטריה אלא יובש שקיים בחלל שבין האוזניים-אף-גרון ושבאופן כללי עדיף לא לנקות עם מקלון אוזניים כדי לתת לאוזן להפריש את הפרשותיה ולהתנקות לבד.
    אני בינתיים משתגעת מהגירוד. לפעמים מטפטפת אגיסטן כדי להרגיע קצת. ניסיתי לטפטף שמן זית במשך תקופה מסוימת וזה עזר אבל ברגע שהפסקתי הגירוד חזר.
    האם יש מה לעשות עם זה? הרופאים עושים רושם שהם מאוד חלוקים בדעותיהם ולא בא לי להיות ניסוי...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד באוזניים

הוספת תגובה

• גירוד באוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    28/07/2012

קשה לי לענות ללא בדיקה. ישנם אנשים רבים עם גרד קבוע באוזן, טיפול מקומי במשחה כלשהי כגון טרידרם יכול לפתור את הבעיה. בלי קשר יכול להיות ויש בעיה עורית אך בשביל זה יש צורך בבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו