פטרייה באוזן השמאלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה באוזן השמאלית
    תמי
    30/07/2012

שלום רב ותודה על הצוות הנהדר שעונה על כל השאלות .
    אני לפני כ שנה וחצי [אפילו פחות] גילו לי פטרייה באוזן השמאלית .. וביצעו שאיבה מהאוזן ...אומנם לא עד הסוף כי כאב לי ברמות מטורפות ומאז אני טראומתית בנושא זה .. ברמה כזאת שכל ניקוי אוזנים וכל רעש שמזכיר את המכשיר השאיבה אני מצטמררת .
    והיום לפני כשבוע נהיייתי חולה .. וכך גם האוזן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הצינון האוזן מושפעת כעבור שבוע האוזן לא עברה ושוב ניגשתי לרופא ושוב התגלה לי פטרייה באותו האוזן לאורך כל התעלה .. הוא רצה לעשות שאיבה לא הסכמתי כי אני מתה מפחד מזה ולי זה כואב ברמה מטורפת אז נתן לי טיפות שהן אגיספור ודזורן כל אחת 3 טיפול כל שעתיים אך אין שום שיפור ולדעתי זה גם לא מתנקה..
    שאלתי היא .. האם אפשרי לעשות שאיבה בהרדמה מקומית ?? כי אני לא מוצאת דרך אחת .. לא מסוגלת לעמוד בשאיבה רגילה .. והטיפות לא עוזרות לי
    השמח לתגובה

תודה ,
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה באוזן השמאלית

הוספת תגובה

• פטרייה באוזן השמאלית - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    30/07/2012

אין ברירה אלה לבצע שאיבה מאחר ואם קיים באוזן גוש פיטריתי הוא לא יעבור ללא שאיבה.
    השאיבה לא אמורה לכאוב. נשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו