בלוטת הרוק לאחר אנדוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת הרוק לאחר אנדוסקופיה
    שייקה
    30/07/2012

ד"ר שלום
    לפני שבועיים עברתי אנדוסקופיה בבלוטת הרוק תת ליסתית משמאל .בבדיקה הוצאו אבן גדולה מאוד ועוד כמה אבנים קטנות.כיון שהאבן הייתה גדולה בוצע חתך על מנת להוציא אותה .תפרו ,קיבלתי מרשם לאוגמנטין וחזרתי הביתה .
    הבלוטה עדיין נפוחה ונאמר לי שייקח זמן ארוך עד שתחזור לגודלה הטיבעי.
    אתמול נראה לי נמסו התפרים ומאז אני מרגיש טעם מאוד מאוד מלוח ברוק שיוצא מהצינורית בצד שמאל היכן שהיו התפרים .
    אני מתחיל להיות מוטרד מכל הסיפור .המליחות הזו גורמת לתחושה לא נוחה בלשון ,ובגרון.אני שותה המון מים .אין יובש בעיניים או משהו דומה .האם זו יכולה להיות הפרשת דלקת מהבלוטה ? כשאני נודע בבלוטה היא עדיין כואבת או מדובר במשהו אחר ?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטת הרוק לאחר אנדוסקופיה - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    30/07/2012

הבלוטה לאחר הוצאת האבן מפרישה את הרוק והנוזלים שהצטברו לחלל הפה וזאת תחושת המלח
    יש להמתין עוד מספר שבועות ואם לא תיהיה הטבה יש לפנות לרופא המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר, המון תודה .

שייקה
    30/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו