כאב אוזניים ובלסת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אוזניים ובלסת.
    מיכאל
    02/08/2012

שלום רב. לפני יומיים, התחלתי להרגיש כאב אוזניים מטורף שמלווה בכאבים רציניים בלסת, אני לא יכול לסגור את הפה עם השיניים, בצורה נורמלית. נורא קשה לי ואני לא ממש מבין מה הקשר בין הכאבים באוזן ללסת. קשה לי ללעוס, לדבר בצורה נוחה ואין לי מושג מה יש. כנראה שיש לי דלקת אוזניים ורק היום ניסיתי לחמם על המקום ואני חשבתי לטפטף טיפות באוזניים, שיעזרו לי להקל על הכאב. פניתי אליך כדאי לשאול מה הבעיה, מהי מידת החומרה במקרה הזה, מה צריך לעשות ולאן לפנות? אני אשמח לקבל מענה מהיר. דרך-אגב, אני בן 13, אם אתה צריך לדעת.

תודה ולילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אוזניים ובלסת.

הוספת תגובה

• כאב אוזניים ובלסת. - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    06/08/2012

יש לגשת לרופא א.א.ג ככל הנראה קיימת דלקת באוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש קשר לכאבים בלסת?

מיכאל
    06/08/2012

אבל תוכל לענות לי אם זה נורמלי לי שיש לי בעיה בלסת? זה קשור לדלקת באוזן? אני ממש בלחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש קשר לכאבים בלסת? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/08/2012

יכול להיות ויש בעיה באוזן או במפרק הלסת או במקום אחר שמקרין לאוזן.אם לא חולף גש להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו