מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טינטון אובייקטיבירחל13/08/2012
שלום
אני בן 44 סובל מטינטון אובייקטיבי מזה 6 שנים. תחילה הטינטון היה ניסבל וידעתי לחיות עם זה, אבל בשנה האחרונה המצב החמיר וכיום אינני מסוגל להתאקלם עם המצב החדש. רעש חזק ללא הרף בשתי האוזניים 24 שעות ביממה. בדקו אותי מומחים ( הנני חבר קופת חולים כללית)אבל לאף אחד מהם אין תשובה לבעיה שלי. הם הגדירו את המצב כיוצא דופן, מקרה נדיר שפעם ראשונה הם פוגשים דבר כזה. עברתי בדיקת MRI ראש, התוצאות היו תקינות. לפני שנה ביצעתי בדיקת שמיעה שגם היא הייתה תקינה. לפני חצי שנה ביצעתי עוד בדיקת שמיעה, בבדיקה הזו חלה ירידה לא משמעותית בתדרים הגבוהים. בביקור האחרון שלי אצל רופא א.א.ג ביצעתי עוד בדיקת שמיעה והפעם התוצאות היו יותר חמורות. ישנה ירידה משמעותית בתדרים הגבוהים לעומת הבדיקות הקודמות.
האם יש טיפול לבעיה שלי?
מה יכול להיות הגורם לירידה הפתאומית בתדרים הגבוהים?
האם יתכן טינטון ללא ירידה בשמיעה או ירידה בשמיעה עקב טינטון מהסוג המוזר שתיארתי?
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון אובייקטיבי - תגובה
ד''ר רועי הוד14/08/2012טנטון אובייקטיבי אומר שגם אדם אחר חוץ ממך שומע את הרעש, זה מצב נדיר יותר שמכוון לבעיות שונות ומגוונות. סיבה לירידה בטונים גבוהים יכולה להיות קשורה לגיל, לחשיפה לרעש, לחשיפה לתרופות שפוגעות באוזן הפנימית וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינטון אובייקטיבי
רחל14/08/2012אכן המצב הוא כזה שאנשים אחרים מסוגלים לשמוע בבירור את הרעשים שבוקעים מהאוזניים שלי. המצב הזה מאוד מתסכל ולא נותן לי מנוחה.
האם קיים טיפול לבעיה שלי? האם יש קשר ישיר בין טינטון אובייקטיבי לבין ירידה בשמיעה?
אני נוטל תרופות נגד אלרגיה כמו היסטמין ותרסיסי אף. יכול להיות שזה גורם לטינטון?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינטון אובייקטיבי - תגובה
ד''ר רועי הוד14/08/2012צריך לבדוק אותך ולשלוח לבדיקות נוספות כדי לעלות על הבעיה, קשה לענות על זה על גבי פורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינטון אובייקטיבי
רחל20/08/2012ד"ר שלום
על איזה בדיקות נוספות הייתה ממליץ לי לבצע בנוסף לכל הבדיקות שביצעתי עד היום?
אנא פרט לי סוגי בדיקות נוספים על מנת שאציג אותם לרופא שלי בביקור הבא.
בתודה
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?