לא שומע בגלל מים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא שומע בגלל מים באוזניים
    עדי
    24/02/2008

הייתה לי דלקת לפני כמה חודשים באוזן
    הדלקת עברה אבל יש לי נוזלים בתוך האוזנים
    בגלל זה יש לי ירידת שמיעה חזקה.
    מה מומלץ לעשות חוץ מסטרואדים וניקוב עור התוף?
    האם יש משהו פחות דרסטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שומע בגלל מים באוזניים

הוספת תגובה

• איירפופר

ד''ר אביגיל ארד
    28/02/2008

היות ונוזלים באזניים אינם דחיפות ניתוחית להצלת חיים, אפשר בהחלט לנסות להתשמש באיירפופר. לצערי, מספר ילדים שאני נתתי להם לנסות את הטיפול, לא הסכימו לשתף פעולה אחרי פעם אחת, בגלל ה"פופ" באוזן. זה דווקא אומר שהטיפול יעיל, אבל הם לא הסכימו לחזור עליו. בהחלט כדאי לנסות. ניתוח כפתורים הוא פיתרון מצויין. כתשעים אחוז מהילדים לא יזדקקו לניתוח נוסף אולם קיימים אילו שכן. ודאי שטיפול לא פולשני עדיף, אלא שלא תמיד יש הענות וגם לא מועיל ב100 אחוזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזלים

ד''ר אביגיל ארד
    28/02/2008

מספר חדשים אחרי דלקת כבר לא אמורים להיות נוזלים. חשוב לבדוק את הלע האפי שלך, באמצעות סיב אופטי, לראות אם אין בעיה של משהו החוסם את חצוצרת האוזן (הצינור המחבר את האוזן התיכונה לאף). אם לא- אפשר לנסות סטרואידים, איירפופר, או כפתורים שהם המוצא האחרון כשכלום לא עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו