שיעול וחוסר תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול וחוסר תאבון
    ליאור
    20/08/2012

שלום דוקטור. אני בן 17 וחצי. לפני שבוע הייתי חולה, עם השתעלויות וכאבי גרון, וחום. לאחר יומיים עבר לי החום ובהמשך גם הכאבי גרון, אך ההשתעלות נמשכה עד עכשיו. השתעלות זו באה ליידי ביטוי שבבוקר אני משתעל בכדי להוציא ליחה (ירוקה וצמיגה), אני מרגיש שהגוף רוצה להשתעל כי יש ליחה טורדנית והוא רוצה להוציא אותה. לאחר הוצאת הליחה ההרגשה הרבה יותר טובה מבחינת הגרון, ובהמשך היום בקושי שאני משתעל. אך בלילה השיעול חוזר, אך לא עם ליחה, פשוט שיעול יבש ומעצבן שהורס את השינה בלילה. עשיתי בדיקה (עם עצמי) שמתי מים כוס מים חמים ונשמתי את האדים, והבנתי שכשאני נושם אותם זה מקל מאד על השיעול שלי בלילה. כמו כן כבר כשלושה ימים אני לא מרגיש תאבון, אני אוכל כשאני מרגיש רעב וגם כשלא כדי למלא את הבטן, אך בכל זאת מרגיש חלש והרגשות מוזרות בבטן בזמן האכילה.

הייתי שמח לשמוע חוות דעת מקצועית כמו שלך דוקטור, מעריך את זה מאד

בתודה, ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול וחוסר תאבון

הוספת תגובה

• שיעול וחוסר תאבון - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    22/08/2012

נראה שקיים ברונכיט או דלקת של הסימפונות. ישנם סירופים שונים העשויים להקל על הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו