בצקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת
    כרמי
    27/08/2012

אובחנתי אצל רופא א.א.ג. בבצקת בגרון הגורמת להרגשת מחנק, כאבי גרון וצרידות.
    התרופה שניתנה לי היתה אמפרדוקס 180 כדורים/ 3 חודשים. בתום הטיפול חלה הטבה אולם הבצקת חזרה. שוב קיבלתי אמפרדוקס לתקופה נוספת של 3 חודשים.

הבעי'ה: אני לא מסתדרת עם הטיפול. לפי הבנתי אני אמורה לקחת את הכדור חצי שעה לפני הארוחה ובערב לאחר הארוחה עלי להיות לפחות 4 שעות ערה ורק אז אני יכולה ללכת לישון.
    סדר היום שלי מקשה עלי מאוד להכתיב לקיבה שלי מתי להיות רעבה ומתי לא. יוצא שאני בערב לוקחת את הכדור יחסית מאוחר ואז אני לא אוכלת למרות תחושת הרעב כי אני לא יכולה להחזיק מעמד 4 שעות לאחר הארוחה. אני נרדמת הרבה לפני.

"אני לא מסתדרת" עם התרופה. עכשיו למשל אני מאוד רעבה ועלי ללכת לישון עם רעב עצום עד הבוקר דבר המעיר אותי בלילה ומציק לי מאוד. הרופא מאוד מאוד מאוד הזהיר אותי לא לאכול לפני השינה כ-4 שעות!

מה עושים? האם אין טיפול אחר או תרופה שונה? לפי דברי הרופא שלי אין. קצת קשה לי להשתכנע....... אם כך לעולם לא אוכל לגבור על הבצקת הנוראית הזו..

בברכה כרמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת

הוספת תגובה

• בצקת - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    28/08/2012

את הכדור הכי טוב לקחת חצי שעה לפני האוכל אולם אם זה ממש משבש את סדר היום ניתן לקחת אותו עם האוכל- לא קורה כלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעי'ה היא

כרמי
    28/08/2012

הבעי'ה היא שעות השינה ולא הכדור.

אני אמורה לפי ההזהרות של הרופא לא לאכול 4 שעות לפני השינה.

הרעב מציק לי - כי קשה לי לאכול מוקדם מאוד בפעם האחרונה ביום או להישאר ערה עד שעות מאוחרות בלילה בכדי לא להירדם לפני שעברו 4 שעות מתום ארוחת הערב.

האם אין טיפול יותר "גמיש"......

בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו