צלילים של "פיצוצי סבון" באוזן שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלילים של "פיצוצי סבון" באוזן שמאל
    אורי
    25/02/2008

מזה יומיים אני סובלת מתופעה שהכי דומה לצליל של פיצוצי סבון בתוך אוזן שמאלית. תחילה סברתי שזה נובע מסבון שנכנס לאוזן בחפיפה. אבל התופעה חוזרת על עצמה כבר יומיים כמה פעמים ביום. הכי מציק לפני שינה אם שוכבים על הצד. בנוסף כשסיפרתי לבן זוג שלי על כך, התברר שהוא סובל מהבעיה כבר קרוב לשבועיים (גם באוזן שמאל). בנוסף יש לי הרגשה שיש פגיעה קלה בשמיעה באוזן זו, אבל יתכן שאני סתם היסטרית.

מה יכולה להיות הבעיה?
    האם לרוץ לרופא?
    האם יכולנו להדבק במשהו מחתולה שלנו שסובלת מבעיות אוזניים חוזרות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אזניים

ד''ר אביגיל ארד
    28/02/2008

לפני ההיסטריה כדאי לגשת להיבדק. יתכן ויש פקק שעווה באוזן או שערה שנכנסה ונוגעת בעור התוף וגורמת ל"רעש" באוזן. אל תנסי לחטט ולנקות לבד. כשמצוננים לעיתים יש נוזל באוזן תיכונה שגורם לתחושת אטימות. גם את זה יראה רופא א.א.ג בבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורי
    02/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו