תוך כמה זמן משפיעה אנטיביוטיקה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוך כמה זמן משפיעה אנטיביוטיקה??
    ורד
    30/08/2012

שלום, אבחנו אצלי ביום רביעי בבוקר דלקת גרון (ללא לקיחת משטח) והתחלתי לקחת אנטיביוטיקה פן-רפא וי ק (500) פעמיים ביום כל פעם כדור אחד (כלומר 1000 ליום). היום יום חמישי בערב ועדיין אין שיפור. תוך כמה זמן אני אמורה להתחיל להרגיש שיפור? האם יש לחכות עוד קצת בטרם אפשר לומר שהתרופה לא יעילה לי במקרה זה? אני ממש סובלת מכאבים - מה אפשר לעשות?
    שאלה שנייה - תוך כמה זמן אפשר לומר שדלקת הגרון לא מדבקת (בעת לקיחת אנטיביוטיקה)? יש לי ילד בן שנה שבבדיקת משטח גרון מהירה התקבלה תוצאה נקייה, אך אני חוששת שכל עוד האנטיביוטיקה לא עוזרת לי - הוא עדיין עלול להידבק.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוך כמה זמן משפיעה אנטיביוטיקה?? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/09/2012

לאנטיביוטיקה לקוח בדר"כ 36-48 שעות להשפיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אחרי חמישה ימים עם האינטיביוטיק

ירדן
    04/11/2013

האם אחרי חמישה ימים עם נטיביוטיקה ומרגישים טוב כבר אפשר לצרוך מעט אלכוהול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אחרי חמישה ימים עם האינטיביוטיק - תגובה

ד''ר רועי הוד
    04/11/2013

לפי ההוראות לא, כל השאר לשיקולך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מראש

עדן
    07/01/2015

שלום, אני לוקחת אנטיביוטיקה (אוגמנטין) עקב דלקת אוזניים ורציתי לדעת תוך כמה זמן מרגע שהתחלתי לקחת את האנטיבי
    וטיקה אני כבר לא מדבקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו