מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרייה באוזן כאב נוראי.. אני במצוקהאייל31/08/2012
מזה שלושה שבועות אני סובל מכאבי אוזן ימין קיבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין לאחר שאמרה לי רופאת משפחה שיש לי דלקת לאחר מכן לא עזר פניתי למומחה לאוזניים ד"ר גרוס שאמר שיש לי מוגלה באוזן וכן קבלתי טיפות סילוקסן ומי חמצן במשך שבועיים שום דבר לא עזר. פניתי שוב לרופא ונתן לי ציפרודקס כתוספת לטיפול לאחר שבוע שטיפול זה לא עזר הופניתי לבית חולים מיון ושום רופא איבחן את הבעיה כפטרייה באוזן קבלתי ממנו אגיספור תמיסה 1 אחוז ואלכוהול . טיפות האגיספור שורפות מאד באוזן כאילו שמתי מים רותחים באוזן...
רציתי לדעת באם טיפות האגיספור שקבלתי אכן מתאימות לאוזן ולא מסכנות אותי כדי שלא יגרם לי נזק אחר ..
אנא תשובתכם בהקדם מאחר ואני סובל נורא וחושש מהטיפול .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה באוזן כאב נוראי.. אני במצוקה - תגובה
ד''ר רועי הוד01/09/2012יש גם טיפות אגיסטן שפחות שורפות אך לדעת בוודאות אם יש דלקת ואם היא פטרייתית יש צורך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובנחתי כפטרייה..
אייל02/09/2012בבית חולים במיון איבחנו את הבעיה כפטרייה השאלה שלי האם הטיפות של אגיספור לא מסכנות אותי בעקבות זה ששורף לי מאד כשאני שם אותם אני מרגיש גם בגרון וגם באף ובגלל האם זה עוזר לפתור את הבעיה אני כ 3 שבועות סובל בטרוף.... לאן עלי לפנות במידה והבעיה לא תיפתר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?