פטרייה באוזן כאב נוראי.. אני במצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה באוזן כאב נוראי.. אני במצוקה
    אייל
    31/08/2012

מזה שלושה שבועות אני סובל מכאבי אוזן ימין קיבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין לאחר שאמרה לי רופאת משפחה שיש לי דלקת לאחר מכן לא עזר פניתי למומחה לאוזניים ד"ר גרוס שאמר שיש לי מוגלה באוזן וכן קבלתי טיפות סילוקסן ומי חמצן במשך שבועיים שום דבר לא עזר. פניתי שוב לרופא ונתן לי ציפרודקס כתוספת לטיפול לאחר שבוע שטיפול זה לא עזר הופניתי לבית חולים מיון ושום רופא איבחן את הבעיה כפטרייה באוזן קבלתי ממנו אגיספור תמיסה 1 אחוז ואלכוהול . טיפות האגיספור שורפות מאד באוזן כאילו שמתי מים רותחים באוזן...
    רציתי לדעת באם טיפות האגיספור שקבלתי אכן מתאימות לאוזן ולא מסכנות אותי כדי שלא יגרם לי נזק אחר ..
    אנא תשובתכם בהקדם מאחר ואני סובל נורא וחושש מהטיפול .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פטרייה באוזן כאב נוראי.. אני במצוקה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/09/2012

יש גם טיפות אגיסטן שפחות שורפות אך לדעת בוודאות אם יש דלקת ואם היא פטרייתית יש צורך בבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובנחתי כפטרייה..

אייל
    02/09/2012

בבית חולים במיון איבחנו את הבעיה כפטרייה השאלה שלי האם הטיפות של אגיספור לא מסכנות אותי בעקבות זה ששורף לי מאד כשאני שם אותם אני מרגיש גם בגרון וגם באף ובגלל האם זה עוזר לפתור את הבעיה אני כ 3 שבועות סובל בטרוף.... לאן עלי לפנות במידה והבעיה לא תיפתר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו