מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלילים אוזן ימין ובעיית חיךמיקי01/09/2012
שלום רב, אני בת 29 לפני 8 חודשים עשיתי ביופסיה מעל הענבל לפיברומה לאחר שהרופא תפר את האיזור היה לי ריפלקס של הקאה בזמן שהרופא ניסה לתפור וקרעתי את התפירה מאז התכווץ לי החיך במעט. יש לי עוד פיברומה כזו שצמחה לה בקיר הלוע ורופא טוען שזה לימפה על וריד בולט ומורחב......
מאז אני סובלת מצלילים באוזן ימין בזמן הליכה כמו פעימות וצלילים ממקור לוע לפני שינה כמו פצפוצי אורז וחיכוחים מרגיזים. יש לי כאבי לחצים צוואר ימין וכתף ימין כאבים מאחורי אף ימין עין ימין וטשטושי ראייה... אני ביום שלישי עושה אם אר איי מוחי ועמוד שידרה צווארי אך "מפחדת" שהבדיקה תראה שהכל בסדר ואני אמשיך לסבול בלי שידעו מה הסיבה....
אני לא מפסיקה לכחכח בגרון ורופאת אאג בדקה עם סיב לתוך האף וטענה שהכל אדום ושחושדת שאני סובלת מצרבות... אני לא יודעת מה זה צרבת ההרגשה היא של ליחה או נזלת ולפעמים אני צרודה הכל סובב סביב לוע גרון אוזן ועין ימיןוממש לא יודעת עוד איזה בדיקות אפשר או שיש לעשות אני לא מצליחה לישון כי גם הצוואר התחיל לכאוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלילים אוזן ימין ובעיית חיך - תגובה
ד''ר רועי הוד01/09/2012קשה לי לענות על שאלתך ללא בדיקה שלך, רק מהסיפור לא יכול להיות אם קיימת בעיה ומה היא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?