צלילים אוזן ימין ובעיית חיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלילים אוזן ימין ובעיית חיך
    מיקי
    01/09/2012

שלום רב, אני בת 29 לפני 8 חודשים עשיתי ביופסיה מעל הענבל לפיברומה לאחר שהרופא תפר את האיזור היה לי ריפלקס של הקאה בזמן שהרופא ניסה לתפור וקרעתי את התפירה מאז התכווץ לי החיך במעט. יש לי עוד פיברומה כזו שצמחה לה בקיר הלוע ורופא טוען שזה לימפה על וריד בולט ומורחב......
    מאז אני סובלת מצלילים באוזן ימין בזמן הליכה כמו פעימות וצלילים ממקור לוע לפני שינה כמו פצפוצי אורז וחיכוחים מרגיזים. יש לי כאבי לחצים צוואר ימין וכתף ימין כאבים מאחורי אף ימין עין ימין וטשטושי ראייה... אני ביום שלישי עושה אם אר איי מוחי ועמוד שידרה צווארי אך "מפחדת" שהבדיקה תראה שהכל בסדר ואני אמשיך לסבול בלי שידעו מה הסיבה....
    אני לא מפסיקה לכחכח בגרון ורופאת אאג בדקה עם סיב לתוך האף וטענה שהכל אדום ושחושדת שאני סובלת מצרבות... אני לא יודעת מה זה צרבת ההרגשה היא של ליחה או נזלת ולפעמים אני צרודה הכל סובב סביב לוע גרון אוזן ועין ימיןוממש לא יודעת עוד איזה בדיקות אפשר או שיש לעשות אני לא מצליחה לישון כי גם הצוואר התחיל לכאוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלילים אוזן ימין ובעיית חיך - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/09/2012

קשה לי לענות על שאלתך ללא בדיקה שלך, רק מהסיפור לא יכול להיות אם קיימת בעיה ומה היא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו