מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיזינסמיה10/09/2012
שלום, אני בחור בן 34, בריא בדר"כ, אם כי סובל ממיגרנות (תורשתי).
לפני שישה שבועות, התחלתי לסבול מתחושה מוזרה של חוסר שיווי משקל (מדובר בתחושה בלבד, אני לא באמת עומד ליפול) כנראה דיזינס.
זה התחיל באופן פתאומי, באותם ימים היו קצת שלשולים ועצירות לסירוגין, כמו גם עייפות, אבל לא משהו משמעותי, ואני לא בטוח אם יש קשר.
בשבועיים הראשונים התחושה ליוותה אותי לאורך כל היום. לאחר מכן, היתה הטבה מבחינת העוצמה והתדירות, וזה המשיך להופיע "בגלים" - 3 ימים כן 3 ימים לא, לפעמים אני מרגיש את זה למשך כמה שעות ואז זה נעלם לחלוטין. לפעמים זה נמשך יום שלם.
הדבר מפריע לי ומטריד אותי מאוד.
עשיתי בדיקות דם (ספירה, תפקודי כבד וכליות, ,בלוטת תריס, B12), נבדקתי ע"י רופא אף אוזן גרון, ועשיתי גם בדיקת שמיעה - לא מצאו שום דבר.
אני משרת בצבא ולכן כל תהליך הבירורים והבדיקות אורך זמן.
אשמח לקבל חוות דעת, מה זה יכול להיות והכוונה איזה בדיקות כדאי לעשות.
ד"א, קראתי שבחלק מהמקרים, אומרים שזה נובע ממתח, לחץ או חרדה. אני משוכנע במאה אחוזים, שזה לא המצב אצלי.
בתודה מראש, גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיזינס - תגובה
ד''ר דן גוטמן17/09/2012ישנם סחרחורות ממקור א.א.ג שכוללים סחרחורת עם בחילות, תחושה שכל העולם מסתובב. יש סחרחורות ממקור נוירולוגי ולעיתים גם מגרנות יכולות לגרום לסחרחורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?