דלקת גרון- סירופ סנטספינה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון- סירופ סנטספינה?
    יסמין
    13/09/2012

שלום,

כמה ימים שאני משתעלת. לפני יומיים התחיל צליל חרחור בזמן נשימה, עכשיו אני משתעלת ליחה וגם איבדתי כמעט לגמרי את הקול (מדברת בלחישה). הכלבה שלי גם משתעלת וכנראה יש לה שעלת מה שלא אמור לדבק בני אדם. אולי סתם צירוף מקרים. קניתי סירופ סנטספינה, אני שותה תה ואינהלציה עם שמן אקליפטוס אתרי.
    מה עוד אני יכולה לעשות? אני לא מסוגלת להרדם בגלל השיעול אז אני לוקחת ואבן! אההההה

תודה,
    יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אה ועוד דבר

יסמין
    13/09/2012

כשאני נושמת דרך האף שאיפה ונשיפה אין חרחור. רק כשאני שואפת\נושפת דרך הפה. כך שהליחה נמצאת קרוב לאיזור הבליעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת גרון- סירופ סנטספינה? - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    17/09/2012

אין קשר בן שעלת הכלבים לבן שעלת בבני האדם. יש טיפולים שונים ויעילים לשיעול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה לא הועילה לי ממש

יסמין
    17/09/2012

ראיתי שיש מעטים שנדבקים בשעלת הכלבים.
    מה לגבי הטיפולים שאני לוקחת? אילו טיפולים היית ממליץ אם כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו