אי יציבות בהליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יציבות בהליכה
    מיכל
    15/09/2012

שלום, אני בחורה בת 28 . לפני כשנה חוויתי תופעה של אי יציבות בהליכה בישיבה אני לא מרגישה את התחושה הזו לפעמיים אולי כשאני נשענת על משהו עם המרפק אני מרגישה תחושה מוזרה כאילו הראש זז לי, לא סחרחורת סיבובית, הרגשת שהגוף מתנדנד, כאילו דוחפים אותי הצידה. התופעה חלפה לאחר כשלושה חודשיים . לפני כשבועיים שוב חזרה התופעה הזו, אני מרגישה כשאני הולכת כאילו מישהו מטלטל את הגוף שלי בעיקר הרגשת דחיפות קלות בעורף ובגב העליון, גם הרגשה כאילו הראש לא במקום ,כבד כזה כאילו הראש זז , וחולשה ברגל שמאל. אני מורה במקצועי, מלמדת 3 פעמים בשבוע לשלוש שעות כל פעם. אני מרגישה שהתחושה הולכת וגוברת כאשר אני על הרגליים ומעבירה שיעור, בהתחלה אני בסדר מרגישה טוב ותוך כדי השיעור לאט לאט אני מתחילה להרגיש את האי יציבות. אחרי שאני מגיעה הביתה ונחה קצת התופעה עוברת, גם אחרי שאני ישנה וקמה בבוקר אני מרגישה בסדר. ברגע שאני מתחילה להסתובב הרבה בבית או בחוץ אני מתחילה להרגיש את חוסר היציבות, אחרי מנוחה בבית זה בדרך כלל יותר טוב ואפילו עובר לי. לפני שנה הייתי פעמיים אצל נוירולוג שבדק אותי בדיקה נוירולוגת ואמר שהכל בסדר, שלח אותי רק לבדיקת EEG שהייתה תקינה וטען שזה מלחץ נפשי. הייתה לי תקופה של שמונה חודשים שהרגשתי מצויין ועכשיו שוב ההרגשה חזרה. מה עליי לעשות? האם זה נשמע כמו בעיה נוירולוגית או אולי קשור לאוזניים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יציבות בהליכה

הוספת תגובה

• אי יציבות בהליכה - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    17/09/2012

לי זה נראה כמו בעיה נוירולוגית אולם יש לגשת גם לנוירולוג וגם לא.א.ג על מנת להבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו