דלקת גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון
    אמא
    20/09/2012

שלום ד"ר,
    בת 30.לפני 4 ימים הופיע כאב גרון וחום פתאומי שהגיע עד 39 מעלות במשך יומיים מלווה בהרגשה כללית רעה מאוד,כאבי שרירים וכו'. לאחר יומיים החום ירד,כרגע כבר יומיים ללא חום בכלל אך כאב גרון נוראי שלא מרפה ורק מתגבר.לא מדובר בצריבה אלא בכאב של ממש בשקדים,כל בליעת רוק מלווה בכאב חד שמקרין עד לאוזניים.מעט צרידות. לא פניתי לרופא כי אחרי שהחום ירד הייתי בטוחה שיחלוף אך היום כשראיתי שהכאב רק מחמיר ומאחר וסופ"ש עכשיו,קרוב משפחה (שהוא רופא מתחום אחר) הציץ ואמר שהשקדים והגרון נפוחים אדומים ויש נקודות לבנות על השקדים והציע לרשום אוגמנטין. האם על פי התיאור סביר שמדובר בדלקת על רקע חיידקי? האם יתכן שבדלקת מהסוג הזה החום ירד אחרי יומיים? האם כדאי להתחיל בינתיים טיפול באוגמנטין וביום ראשון לגשת לרופא לבדיקה מעמיקה יותר/משטח גרון ומקסימום להפסיק עם האנטיביוטיקה? אני ממש סובלת..אשמח לתשובתך! סופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון

הוספת תגובה

• דלקת גרון - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    09/10/2012

אני מניחה שתשובה כבר לא רלוונטית. סליחה על האיחור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו