מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפות סילוקסן לאחר ניתוח כפתוריםרותי25/09/2012
ביתי בת ה6, עברה לפני פחות משנתיים ניתוח כפתורים ב2 האוזניים ופוליפים. ומאז ברוך השם מרגישה מצוין. אתמול התלוננה עלה כאב אוזן חזק ובעקבות זה הגענו לרופא שזיהה דלקת ב2 האוזניים, עם חסימה של מוגלה על הכפתור. והכפתורים במקומם. הוא נתן לה טיפות סילוקסן פעמיים ביום 2 טיפות. השאלה שלי היא, האם מותר לשים טיפות אלה, למרות שעדיין יש צינורית. לי אמר הרופא ילדים שאסור לשים שום טיפות!!!! כל עוד הצינוריות במקומם, כי יש נקב. והמוגלה יוצאת מעצמה, רק לתת משכך כאבים. אודה מאוד על תשובה לפני יום כיפור, כי לא אוכל לבדוק במחשב ביום כיפור. ונתתי לה כבר פעם אחת. אך אני מאוד חוששת להמשיך...
תודה!
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות סילוקסן לאחר ניתוח כפתורים - תגובה
ד''ר אביגיל ארד09/10/2012יתכן ותשובתי כבר לא רלוונטית. מותר לשים טיפות מסוימות כגון סילוקסן או לקרומיצין גם כשיש כפתור. פעמיים ביום לא מספיק. צריך 3-4 פעמים ביום ולהקפיד על אטימת האוזן ממים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
רותי10/10/2012אכן, כבר סיימתי את ה8 ימים. פעמיים ביום. אך תודה רבה שענית לי, עכשיו אהיה רגועה ואדע שעשיתי את הדבר הנכון. וזה הרבה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?