טיפות סילוקסן לאחר ניתוח כפתורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפות סילוקסן לאחר ניתוח כפתורים
    רותי
    25/09/2012

ביתי בת ה6, עברה לפני פחות משנתיים ניתוח כפתורים ב2 האוזניים ופוליפים. ומאז ברוך השם מרגישה מצוין. אתמול התלוננה עלה כאב אוזן חזק ובעקבות זה הגענו לרופא שזיהה דלקת ב2 האוזניים, עם חסימה של מוגלה על הכפתור. והכפתורים במקומם. הוא נתן לה טיפות סילוקסן פעמיים ביום 2 טיפות. השאלה שלי היא, האם מותר לשים טיפות אלה, למרות שעדיין יש צינורית. לי אמר הרופא ילדים שאסור לשים שום טיפות!!!! כל עוד הצינוריות במקומם, כי יש נקב. והמוגלה יוצאת מעצמה, רק לתת משכך כאבים. אודה מאוד על תשובה לפני יום כיפור, כי לא אוכל לבדוק במחשב ביום כיפור. ונתתי לה כבר פעם אחת. אך אני מאוד חוששת להמשיך...
    תודה!
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפות סילוקסן לאחר ניתוח כפתורים - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    09/10/2012

יתכן ותשובתי כבר לא רלוונטית. מותר לשים טיפות מסוימות כגון סילוקסן או לקרומיצין גם כשיש כפתור. פעמיים ביום לא מספיק. צריך 3-4 פעמים ביום ולהקפיד על אטימת האוזן ממים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

רותי
    10/10/2012

אכן, כבר סיימתי את ה8 ימים. פעמיים ביום. אך תודה רבה שענית לי, עכשיו אהיה רגועה ואדע שעשיתי את הדבר הנכון. וזה הרבה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו