מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון שלא עוברת - בדיקת מעבדה שעינב25/09/2012
שלום,
לפני כשבוע וחצי התעוררתי עם כאב גרון חזק וצינון.
טיפלתי בזה כמו התקררות רגילה ואכן כאב הגרון עבר.
לעומת זאת, הצינון לא ממש עבר וגם הבחנתי שיש לי כתמים לבנים על השקדים וגם תחושה של הצטברות ליחה בגרון.
הלכתי לרופאת משפחה שעשתה לי משטח גרון, היא אמרה שזה נראה חיידקי ולכן התחלתי טיפול באנטיביוטיקה. עברו יומיים ומצב הגרון לא משתפר - עדין כתמים לבנים, עדין הצטברות ליחה ועדין נזלת. עכשיו גם קיבלתי את תוצאות משטח הגרון שמציינות כי זה לא חיידקי.
מה עליי לעשות? לפי תוצאת הבדיקה עליי להפסיק את הטיפול האנטיביוטי, אבל אם זה לא חיידקי זה לא היה אמור לעבור כבר? אני מרגיש מאוד חלש אבל יתכן וזה בגלל האנטיביוטיקה (אני לוקח 2000 מ"ג ביום עפ"י הוראת הרופאה ועפ"י ההוראות בעלון התרופה - פן-רפא וי-ק 500)
עכשיו יום כיפור וכבר אין רופא ללכת אליו, אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון שלא עוברת - בדיקת מעבדה ש - תגובה
ד''ר אביגיל ארד09/10/2012יתכן שכבר לא רלוונטי אולם יש גם דלקות ויראליות שנראות ככה. למשל זו המכונה מחלת הנשיקה. במקרה כזה אין צורף באנטיביוטיקה. המחלה גורמת חולשה ועוד תסמינים וניתן לאבחן בבדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?