דלקת גרון חזקה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון חזקה מאוד
    תמר
    27/02/2008

לפני כ- 3 ימים התחלתי להרגיש כאבים בגרון, אך לא ייחסתי לזה חשיבות שתיתי תה עם לימון, שמתי תרסיס קל גרון. יום למחרת החום עלה והשקדים גדלו מאוד ועליהם תפליט דלקתי בצבע לבן. כך שמאוד קשה לי לבלוע . יש לציין שעשיתי פעמיים משטח גרון גם במצב של בריאות וגם במצב של חולי והתשובה היתה שלילית שאין חידק סטרפטוקוקוס.
    קיבלתי רפאפו 1000 מ"ג ל 10 ימים+רוקסט פלוס לשיכוך כאבים והורדת החום וגם תרסיס קל גרון.
    הייתי אמל מנל מחלקה אף אוזן גרון באופן פרטי והוא אמר שבשום אופן אין צורך בניתוח. האם יש טיפול מונע שאני יכולה לקחת? תרופה טבעית? ותוך כמה זמן אני צריכה השקדים יחזרו לגולם וללא הדלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון חזקה מאוד

הוספת תגובה

• דלקת גרון

ד''ר אביגיל ארד
    28/02/2008

דלקת גרון עלולה להיגרם על ידי סטרפטוקוק או חידקים אחרים או על ידי וירוסים. דלקת אחת אינה סיבה לכריתת שקדים. סיימית את הטיפול האנטיביוטי שקיבלת. אם יש הטבה, המתיני בסבלנות. שתי הרבה נוזלים. אפשר לגרגר מים עם מעט מלח או סודה לשתיה. השקדים יחזרו לגדלם בהדרגה. אם הכאבים ותחושת המחלה נמשכים אפשר לעשות בדיקת דם לוירוסים כמו "מחלת הנשיקה". בכל אופן - גם אם כן, לא מטפלים אלא מחכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו