כאבים בצד השמאלי העליון של הגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד השמאלי העליון של הגרון
    מלי
    01/10/2012

אני בת 27, בריאה בד"כ, לפני כחמישה ימים התחלתי להרגיש כאב חד או דוקרני בצד השמאלי העליון יותר של הגרון/צוואר, גם בבליעה וגם בתזוזות מסויימות של הראש. הכאב אינו אופייני ורגיל לדלקת גרון (לא צורב או כואב במרכז בבליעה). ביום חמישי האחרון החל הכאב ואף התגבר ויומיים למחרת השתפר, ביומיים הבאים אחרי כבר לא הרגשתי את הכאב אך הוא חזר שוב לאחר חמישה ימים מהכאב הראשון, שוב בבליעה ובתזוזות מסויימות. לא מרגישה נפיחות מיוחדת ונדמה כי שני הצדדים של הגרון שווים. מה תתכן הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בצד השמאלי העליון של הגרון - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    09/10/2012

יש לבדוק אותך. באמת נשמע ככאב לא אופייני לדלקת גרון. יש לבצע בדיקת אאג מלאה כולל הלע האפי והגרון עד מיתרי הקול. אם אין כל ממצא יש אפשרות לעשות בדיקות הדמיה. זה מזכיר לי מקרה שיצא לי לאבחן עם התקפי כאבים כאלה בבליעה, ובסוף זה היה קשור בהסתייגות של גיד המוביל מבסיס הגולגולת לגרון. Eagle syndrome. הגיב יפה לאדוויל ואטופן. זוהה בצילום מסויים. בקיצור , יש לגשת לאאג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו