שאלה לגבי נקב בעור התוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי נקב בעור התוף
    טום
    10/10/2012

שלום לכם,
    מגיל 5 אני סובל מנוזלים באוזניים שהובילו לשקיעה של עור התוף (אני מקווה שהסדר לא הפוך אני לא זוכר כבר בדיוק) בשתי האוזניים, עברתי שני ניתוחים של כפתורים שיצאו מעצמם ולא סידרו את הבעיה. בכל אופן הסתדרתי עד היום עם התחושה שהאוזניים נפתחות ואני שומע את עצמי בהד עד שאני מושך באף וזה מסתדר, הבעיה היא שלפני יומיים משום מקום אחרי 20 שנה פתאום שאני מושך באף זה לא מסתדר באוזן שמאל בלבד..הלכתי לרופא אא"ג והוא אמר שיש לי נקב קטן בעור התוף של אוזן שמאל שאמור להיסגר לבד בתוך כמה ימים. השאלה שלי היא האם זה לא מעיד על החמרה בהכרח של השקיעה של עור התוף? האם זה קשור אחד לשני? ואם לא ייסגר הנקב מה עושים? זה לא דבר שנעים להסתובב איתו.

אודה לתשובה מעמיקה שתסיר את דאגתי,
    טום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי נקב בעור התוף

הוספת תגובה

• למה לא מגיבים?

טום
    26/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי נקב בעור התוף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    27/10/2012

אם יש נקב קטן הוא יכול להסגר לבד תוך תקופה. אם הוא לא נסגר ניתן לסגור אותו בשיטות שונות או במרפאה או בחדר ניתוח. יכול להיות וזה קשור או לא קשור להיסטוריה הרפואית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו