מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בסינגולאייר בילד בן 3לירון20/10/2012
היי לפני חודשש וחצי הייתי עם בבני בבדיקה במעבדה שינה מאחר ובני סובל מנחירות אומנם לא כבדות וקשות אבל הילד נושם מהפה וכמו כן יש לו שקדים מוגדלים +שקד 3 בתוצאות הבדיקה לא נמצאה הפרעה נשימה חסימתית משמעותית בשינה והמליצו לי טיפול בסינגולאייר ופליקסונאז למשך 3 חודשים...
הלכתי ורכשתי את הכדורים וקבלתי טיפול ל- 14 ימים עכשיו השאלות שלי עם כאלה
1. האם הטיפול הזה באמת יהיה יעיל עבורו מאחר והשקדים שלו מוגדלים ושהוא נושם דרךך הפה ???
2. אם הטיפול הזה יכול למנוע מאיתנו את הצורך לנתח ??? אני מאוד חרדה לניתוחים אומנם זה ניתוח קצר ולא מורכב אבל קרו דברים מעולם ..
3.האם במשך הזמן ובמשך הגדילה של הילד השקדים יכולו לחזור לגודלם הטבעי ??
אשמח אם יהיה מענה לשאלות אלו למה אני מאוד דואגת לבריאותו של בני ומאוד חוששת מלנתח אותו
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסינגולאייר בילד בן 3 - תגובה
ד''ר דן גוטמן22/10/2012שקדים ושקד שלישי נסוגים לאורך השנים עם הגדילה של הילד אולם אם הילד חסום בשל כך אננו מחכים עד לנסיגה הדרגתית אלא ממליצים כן לנתח.
תשובה ודאית איני יכול לתת לא בדיקת הילד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?