בדיקות תקינות - אוזניים לא תקינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות תקינות - אוזניים לא תקינות
    אביעד
    29/10/2012

שלום לכולם, שמי אביעד, בן 22 מוסיקאי.
    בגילאי 14-22 לא זכורה כל בעיה עם אוזניי.

בינואר 2012 עבדתי במשך חצי שנה בעבודה מועדפת בה עסקתי בהלחמת
    מעגלים חשמליים.
    לאחר כשלושה חודשים בעבודה התחלתי לחוש מעין אטימות באוזניים ואיתה הגיעו גם קנאקים באוזן (בדומה לתחושה מהפרשי לחץ אוויר) בזמן בליעה או פתיחת הלסת באופן מלא.
    בהמשך התחלתי לחוש כי אוזניי הפכו לרגישות מאוד למזגן, כלומר שהייה במזגן אפילו למשך כחמש דקות יביאו לתחושת אטימות מוגברת באוזניי ואם אמשיך את השהייה יגיע גם כאב.
    אל בעיות אלו נוספו בהמשך תסמינים נוספים.
    שורה תחתונה, כיום לאחר הפסקת העבודה לפני מספר חודשים אני סובל מהתסמינים הבאים:
    רגישות יתר למזגן, רגישות לרעש, טינטון הדומה לסאונד של מתח חשמלי, אטימות כללית באוזניים, קנאים באוזניים (לחץ אוויר) ותחושת לחץ במרכז הראש בביצוע פעילות גופנית.

בדיקת שמיעה ובדיקת ברה יצאו תקינות. 4 רופאי אף אוזן גרון טענו כי אינם מבחינים בכל בעיה באוזניי בבדיקתם.

בהתחשב בעובדה ש60% מזמני אני מעביר בנגינה או בישיבה באולפן
    כל החוויה הזאת ממש לא מטיבה עימי.
    אם יש בראשכם אפילו קצה חוט שיכול לעזור.
    אנא שתפו אותי במידע הזה.

תודה על זמנכם/ן,
    אביעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות תקינות - אוזניים לא תקינות - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    29/10/2012

התיאור נראה לי מתאים מאד לבעיה במפרקי הלסת. נסה חימום מקומי, אוכל רך, לא לנעול שיניים, לא ללעוס מסטיק. אם אין איסור קח אדוויל או נורופן פעמיים ביום במשך שבוע. תתייעץ עם רופא השיניים שלך אם יש סימנים לנעילת שיניים בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות תקינות - אוזניים לא תקינות

אביעד
    30/10/2012

האמת שאני באמת סובל מבעיית נעילת הלסת בשינה.
    תודה על תגובתך!
    אני אפעל על פי הוראותייך ואעדכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו