מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת כרונית בסינוס המקסילרי הימנימיה30/10/2012
שלום רב! אחרי שבועיים של כאבים באיזור המצח והעיניים עברתי צילום רנטגן ומצאו שיש הצללה הומוגנית של הסינוס המקסילרי הימני.קבלתי טיפול של מוקסיפן למשך שבוע וכאב הראש פחת. אחרי שבועיים שוב פעם חזרו הכאבים ורופא אאג נתן לי זינט לעשרה ימים.אחרי ארבעה ימים של לקיחת הכדורים הכאב ראש התחזק ולא הרגשתי שום שיפור לכן עברתי צילום רנטגן נוסף ובתוצאות אין שינוי. השאלה שלי האם יש טיפול שיכול לעזור לי ?מה עושים כשמדובר בדלקת כרונית?
שאלה נוספת:בצילומי רנטגן שעברתי לפני 6 שנים וגם השנה יש בסינוס המודלק איזה גרם לבן זה יכול להיות חומר של סתימות או גוף זר והרופאים לא יחסו לזה חשיבות.רציתי לדעת איזה צילום יכול להגדיר בוודאות מה יש לי בסינוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת כרונית בסינוס המקסילרי הימני - תגובה
ד''ר רועי הוד30/10/2012צילום רגיל לא רגיש מספיק לזיהוי סינוסיטיס, בדיקת הבחירה היא CT מערות פנים. טיפול בסינוסיטיס כרונית מערב לרב אנטיביוטיקות שונות לחיידקים מגוונים ולכן מוקסיפן היא לא תרופת הבחירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה
מיה31/10/2012תודה על התגובה ד"ר רועי הוד,
מתגובתך לשאלתי הייתי רוצה לדעת איך מזהים את סוג החיידקים שמחוללים את הדלקת
ודבר נוסף האם כאב הראש באזור המצח והעיניים שהתחיל מסוף חודש ספטמבר ועד עכשיו נובע מדלקת או מגורם אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה - תגובה
ד''ר רועי הוד31/10/2012מזהים את החיידק רק אם לוקחים תרבית והוא צומח בה. קשה לי לענות מה הסיבה לכאבך ללא בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?