דלקת כרונית בסינוס המקסילרי הימני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כרונית בסינוס המקסילרי הימני
    מיה
    30/10/2012

שלום רב! אחרי שבועיים של כאבים באיזור המצח והעיניים עברתי צילום רנטגן ומצאו שיש הצללה הומוגנית של הסינוס המקסילרי הימני.קבלתי טיפול של מוקסיפן למשך שבוע וכאב הראש פחת. אחרי שבועיים שוב פעם חזרו הכאבים ורופא אאג נתן לי זינט לעשרה ימים.אחרי ארבעה ימים של לקיחת הכדורים הכאב ראש התחזק ולא הרגשתי שום שיפור לכן עברתי צילום רנטגן נוסף ובתוצאות אין שינוי. השאלה שלי האם יש טיפול שיכול לעזור לי ?מה עושים כשמדובר בדלקת כרונית?
    שאלה נוספת:בצילומי רנטגן שעברתי לפני 6 שנים וגם השנה יש בסינוס המודלק איזה גרם לבן זה יכול להיות חומר של סתימות או גוף זר והרופאים לא יחסו לזה חשיבות.רציתי לדעת איזה צילום יכול להגדיר בוודאות מה יש לי בסינוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת כרונית בסינוס המקסילרי הימני - תגובה

ד''ר רועי הוד
    30/10/2012

צילום רגיל לא רגיש מספיק לזיהוי סינוסיטיס, בדיקת הבחירה היא CT מערות פנים. טיפול בסינוסיטיס כרונית מערב לרב אנטיביוטיקות שונות לחיידקים מגוונים ולכן מוקסיפן היא לא תרופת הבחירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה

מיה
    31/10/2012

תודה על התגובה ד"ר רועי הוד,
    מתגובתך לשאלתי הייתי רוצה לדעת איך מזהים את סוג החיידקים שמחוללים את הדלקת
    ודבר נוסף האם כאב הראש באזור המצח והעיניים שהתחיל מסוף חודש ספטמבר ועד עכשיו נובע מדלקת או מגורם אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    31/10/2012

מזהים את החיידק רק אם לוקחים תרבית והוא צומח בה. קשה לי לענות מה הסיבה לכאבך ללא בדיקה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו