מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי אוזניים,גרון וראשעדי04/11/2012
שלום, אני בת 21.
מזה כחצי שנה התחלתי לסבול מכאבי גרון שמקרינים לאוזניים ובנוסף התחילו לי כאבי ראש.
רופאת אף אוזן גרון לא ראתה ממצאים חשודים אך שלחה אותי לבדיקת US גרון שבו נמצא כי חשד לדלקת בבלוטת התריס.
הופניתי לאנדוקרינולוג ששלח אותי לבצע בדיקות דם (שעדיין לא ביצעתי).
הופניתי לנוירולוג שע"פ בדיקה נוירולוגית לא ראה סיבה לכאבי הראש ושלח אותי לCT ראש שטרם בוצע (מכיוון שהבנתי שאם יש דלקת בבלוטת התריס אסור לבצע CT).
מאז ה-US ובדיקת רופאת האף אוזן גרון עברו חודשיים והכאבים לא פסקו. הכאבים הם פתאומיים וקצרים מאוד בכל מיני מקומות. לעיתים הכאב מלווה בכאבי ראש.
כאבי הגרון הינם חדים ולעיתים לא מלווים בכאב אלא בחוסר נעימות. לעיתים גם יש עוויתות בלשון.
אני כבר מודאגת מכיוון שהכאבים לא חולפים.
במידה ותימצא דלקת בבלוטת התריס - האם דלקת בבלוטת תריס יכולה לגרום לכאבים הנ"ל? האם יכול להיות שמדובר בגידול חס וחלילה?
האם מלבד הבדיקה אצת האנדוקרינולוג עליי לבצע בדיקות נוספות באיזור?
אודה לייעוצך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי אוזן גרון - שכחתי לציין
עדי04/11/2012שכחתי לציין שבגיל 4 הסירו לי את הפוליפים ולעיתים אני שומעת צלילים באוזניים (או צליל ארוך ומתמשך או צפצוף שבא והולך. זה קורה בדר"כ לפני השינה)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי אוזניים,גרון וראש - תגובה
ד''ר רועי הוד04/11/2012מכיוון שהייתי כבר אצל רופא א.א.ג ונוירולוג ששלחו אותך לבדיקות שונות שאת חלקן לא ביצעת- קשה לי לענות על שאלותייך ללא בדיקה שלך ושל הממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?