כאבי אוזניים,גרון וראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים,גרון וראש
    עדי
    04/11/2012

שלום, אני בת 21.
    מזה כחצי שנה התחלתי לסבול מכאבי גרון שמקרינים לאוזניים ובנוסף התחילו לי כאבי ראש.
    רופאת אף אוזן גרון לא ראתה ממצאים חשודים אך שלחה אותי לבדיקת US גרון שבו נמצא כי חשד לדלקת בבלוטת התריס.
    הופניתי לאנדוקרינולוג ששלח אותי לבצע בדיקות דם (שעדיין לא ביצעתי).
    הופניתי לנוירולוג שע"פ בדיקה נוירולוגית לא ראה סיבה לכאבי הראש ושלח אותי לCT ראש שטרם בוצע (מכיוון שהבנתי שאם יש דלקת בבלוטת התריס אסור לבצע CT).
    מאז ה-US ובדיקת רופאת האף אוזן גרון עברו חודשיים והכאבים לא פסקו. הכאבים הם פתאומיים וקצרים מאוד בכל מיני מקומות. לעיתים הכאב מלווה בכאבי ראש.
    כאבי הגרון הינם חדים ולעיתים לא מלווים בכאב אלא בחוסר נעימות. לעיתים גם יש עוויתות בלשון.
    אני כבר מודאגת מכיוון שהכאבים לא חולפים.
    במידה ותימצא דלקת בבלוטת התריס - האם דלקת בבלוטת תריס יכולה לגרום לכאבים הנ"ל? האם יכול להיות שמדובר בגידול חס וחלילה?
    האם מלבד הבדיקה אצת האנדוקרינולוג עליי לבצע בדיקות נוספות באיזור?

אודה לייעוצך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אוזניים,גרון וראש

הוספת תגובה

• כאבי אוזן גרון - שכחתי לציין

עדי
    04/11/2012

שכחתי לציין שבגיל 4 הסירו לי את הפוליפים ולעיתים אני שומעת צלילים באוזניים (או צליל ארוך ומתמשך או צפצוף שבא והולך. זה קורה בדר"כ לפני השינה)

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי אוזניים,גרון וראש - תגובה

ד''ר רועי הוד
    04/11/2012

מכיוון שהייתי כבר אצל רופא א.א.ג ונוירולוג ששלחו אותך לבדיקות שונות שאת חלקן לא ביצעת- קשה לי לענות על שאלותייך ללא בדיקה שלך ושל הממצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו