כאבי אוזניים, גרון וראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים, גרון וראש
    עדי
    04/11/2012

שלום, אני לא מוצאת את התשובה שלך להודעה שלי בפורום שאני רוצה להגיב עליה ולכן פותחת הודעה חדשה:

מזכירה את ההודעה הראשונה שלי שלי:

מזה כחצי שנה התחלתי לסבול מכאבי גרון שמקרינים לאוזניים ובנוסף התחילו לי כאבי ראש.
    רופאת אף אוזן גרון לא ראתה ממצאים חשודים אך שלחה אותי לבדיקת US גרון שבו נמצא כי חשד לדלקת בבלוטת התריס.
    הופניתי לאנדוקרינולוג ששלח אותי לבצע בדיקות דם (שעדיין לא ביצעתי).
    הופניתי לנוירולוג שע"פ בדיקה נוירולוגית לא ראה סיבה לכאבי הראש ושלח אותי לCT ראש שטרם בוצע (מכיוון שהבנתי שאם יש דלקת בבלוטת התריס אסור לבצע CT).
    מאז ה-US ובדיקת רופאת האף אוזן גרון עברו חודשיים והכאבים לא פסקו. הכאבים הם פתאומיים וקצרים מאוד בכל מיני מקומות. לעיתים הכאב מלווה בכאבי ראש.
    כאבי הגרון הינם חדים ולעיתים לא מלווים בכאב אלא בחוסר נעימות. לעיתים גם יש עוויתות בלשון.
    אני כבר מודאגת מכיוון שהכאבים לא חולפים.
    במידה ותימצא דלקת בבלוטת התריס - האם דלקת בבלוטת תריס יכולה לגרום לכאבים הנ"ל? האם יכול להיות שמדובר בגידול חס וחלילה?
    האם מלבד הבדיקה אצת האנדוקרינולוג עליי לבצע בדיקות נוספות באיזור?

תשובתך הייתה כי מכיוון שלא ביצעתי את הבדיקות של רופאת אף אוזן גרון ושל הנוירולוג אין לך מספיק ממצאים לענות לי.

אני מזכירה כי לא רופאת האף אוזן גרון שלחה אותי לבדיקות אלא הנוירולוג (CT) והאנדוקרינולוג (בדיקות דם) שבשיחתי עמו ציין כי הוא לא מצליח לקשר בין דלקת בבלוטת התריס לכאבי ראש או גרון.
    שאלתי אליך היא - האם כדאי לי להמתין ולראות אם יש לי דלקת בבלוטת התריס (האם יכול להיות קשר בין הדלקת לכאבי גרון או אוזניים....) או שמא עליי לגשת כבר עכשיו לרופאת אף אוזן גרון לבדיקות חוזרות עמה או לבצע CT (שכרגע אינני יכולה לעשות בשל חשש לדלקת בבלוטת התריס...)?

אודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אוזניים, גרון וראש

הוספת תגובה

• כאבי אוזניים, גרון וראש - תגובה

ד''ר רועי הוד
    05/11/2012

קשה לי לענות ללא בדיקה שלך. משום מה לא נשמע לי שמדובר בדלקת של בלוטת התריס, יכול להיות ומדבור במספר סיבות לכאביך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו