קשיי נשימה במהלך השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה במהלך השינה
    לימור
    06/11/2012

שלום, שמי לימור, בת 21.
    בחצי שנה האחרונה, בכל יום ללא יוצא מן הכלל, לפני שאני הולכת לישון האף שלי מתחיל להיות מנוזל כאשר אני שוכבת במיטה, ותמיד נחיר אחד נסתם לי במהלך השינה. זה מקשה עליי להירדם ולנשום במהלך הלילה, לעיתים רחוקות גם מעיר משינה. תחילה חשבתי שזה סתמי, אך זה נמשך תקופה ארוכה, גם כשאני ישנה בבית וגם מחוץ לבית כך שאני לא רואה קשר למקום השינה כמו מצב האבק בחדר. בבוקר לוקח לזה כ-10 דקות עד שזה משתחרר, לאחר כמה קינוחי אף ממושכים.
    האם יכול להיות שזה מעיד על בעיה כלשהיא, כמו הגדלה של אחד הפוליפים באף, אשר גורמת לסתימה של האף בזמן שכיבה, או בעיה אחרת כלשהיא? חשוב לציין שזה קורה גם בשכיבה על הגב, אך בצורה קלה יותר.

תודה,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה במהלך השינה

הוספת תגובה

• בעיות נשימה בשינה

לימור
    06/11/2012

בנוסף, אולי כדאי לציין שאני בחורה רזה ללא בעיה של עודף משקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות נשימה בשינה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    06/11/2012

לחסימה אפית יש סיבות רבות, כדי שנדע אם מה יש בעיה ומה היא, יש צורך בבדיקת רופא א.א.ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו