מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי נשימה במהלך השינהלימור06/11/2012
שלום, שמי לימור, בת 21.
בחצי שנה האחרונה, בכל יום ללא יוצא מן הכלל, לפני שאני הולכת לישון האף שלי מתחיל להיות מנוזל כאשר אני שוכבת במיטה, ותמיד נחיר אחד נסתם לי במהלך השינה. זה מקשה עליי להירדם ולנשום במהלך הלילה, לעיתים רחוקות גם מעיר משינה. תחילה חשבתי שזה סתמי, אך זה נמשך תקופה ארוכה, גם כשאני ישנה בבית וגם מחוץ לבית כך שאני לא רואה קשר למקום השינה כמו מצב האבק בחדר. בבוקר לוקח לזה כ-10 דקות עד שזה משתחרר, לאחר כמה קינוחי אף ממושכים.
האם יכול להיות שזה מעיד על בעיה כלשהיא, כמו הגדלה של אחד הפוליפים באף, אשר גורמת לסתימה של האף בזמן שכיבה, או בעיה אחרת כלשהיא? חשוב לציין שזה קורה גם בשכיבה על הגב, אך בצורה קלה יותר.
תודה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות נשימה בשינה
לימור06/11/2012בנוסף, אולי כדאי לציין שאני בחורה רזה ללא בעיה של עודף משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות נשימה בשינה - תגובה
ד''ר רועי הוד06/11/2012לחסימה אפית יש סיבות רבות, כדי שנדע אם מה יש בעיה ומה היא, יש צורך בבדיקת רופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?