אוזניים סתומות שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים סתומות שבועיים
    לב
    07/11/2012

לפני כשבוע אובחנתי כחולה בברונכיטיס עם חשד לדלקת ריאות. לקחתי אנטיביוטיקה בשם ״זטו״ למשך חמישה ימים ובמקביל קיבלתי סינופד לשבוע.כמו כן אני מאובחנת כחולת אסתמה פעמיים ביום לוקחת משאף קיוור 100 וגם נזקורט. אני מרגישה שאני עברתי את המחלה, אני כבר לא כל כך מצוננת. אך האוזניים שלי חסומות לגמרי. כשאני טופחת על הראש אני מרגישה כאילו פטיש דופק לי בחוזקה.
    שאלתי היא: לו היתה לי דלקת אוזניים האם האנטיביוטיקה היתה אמורה לחסל אותה ? או שיש אפשרות שיש לי דלקת באוזניים.?
    כמה זמן אהיה עם הסתימה הזו שמוציאה אותי מדעתי...... אני לוקחת מדי פעם בנוסף אוטריוין לפני השינה כדי לזרז את תהליך התייבשות של אוזן התיכונה.
    האם יתכן מצב בלתי הפיך .......?
    חשוב לציין כי לפני המחלה הייתי אצל רופא אאג והוא הוציא לי את השעווה שהיתה לי באוזן .כך שאני מבינה שזאת לא הבעיה.
    מה לעשות.....?????? איך מייבשים את האוזן.
    תודה מראש.
    מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים סתומות שבועיים

הוספת תגובה

• אוזניים סתומות שבועיים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/11/2012

קשה לי לענות על הרבה שאלות ללא בדיקה. פני לבדיקת א.א.ג שיראה מה מצב האוזן ואיך ניתן לעזור כדי לשפר את הרגשתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו