כאבי גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון
    שלי
    11/11/2012

קמתי הבוקר עם כאבי גרון בעיקר כשאני בולעת, אין לי חום, אבל זה פשוט מציק ולא נוח. מה יכול לעזור ולשפר את ההרגשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון

הוספת תגובה

• כאבי גרון - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    13/11/2012

דלקת גרון כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה לתשובה של הדוקטור ועוד שאלה

שני
    13/11/2012

זאת תחושה מאוד מגעילה, מכירה את התחושה הזאת טוב מאוד. באמת נראה התחלה של דלקת גרון. אני במקומך לא הייתי מחכה... זה יכול להיות סיוט. אני במצבים כאלה, על ההתחלה ישר לוקחת משהו טבעי, כמו אבץ למציצה לגרון שיש לסולגאר זה בהחלט עוזר, וזה משהו שהמליצו לי בבית מרקחת, ומאז שהמליצו לי על זה אני משתמשת בו המון.
    עכשיו לגבי השאלה שלי, האם זה נכון שכאשר יש דלקת גרון, אז מומלץ לשתות משקאות חמים או קרים? זה נכון שלא מומלץ לשתות שתייה חמה כאשר יש דלקת גרון, כאבים, או תחושה לא טובה בגרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה לתשובה של הדוקטור ועוד שאלה - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    15/11/2012

לגבי שתיה, שתי מה שנעים לך. לא ממליצה לעשות מה שאנשים נוהגים לעשות ל צרוב את הגרון עם שתיה רותחת, שום, ג׳ינג׳ר, לימון ושאר דברים צורבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו