בליעת כדור ללא מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליעת כדור ללא מים
    אן
    19/11/2012

שלום לפני 5 ימים עשיתי מעשה מאוד מטופש ולקחתי כדור מסוג דוקסילין .. הבעיה היא שלא היה לי מים והייתי צריכה לקחת אותו אחרי ארוחה.. לקחתי את הכדור ובלעתי אותו על יבש.. כמובן שישר הוא נתקע לי בגרון והייתי צריכה לסבול נסיעה של שעתיים וחצי עד מקור מים קרוב.. כששתיתי הוא אולי זז ממש קצת יותר למטה.. יום למחורת הוא ירד קצת יותר ועכשיו הוא הגיע לי לחזה.. הייתי אצל רופא.. הוא אמר לי שזה אמור להתפורר ושלח אותי הביתה.. כבר חמישה ימים אני מסתובבת עם ההרגשה הזאת.. אני כמעט ולא אוכלת ולא שותה כי זה התחיל לעשות לי ב3 ימים האחרונים כאבים נוראים בזמן הבליעה..כאב והרגשה שיש לי עדיין את הכדור בגרון.. ממש כאב חד כזה שאני תופסת את הלב וזה נראה כאילו אני חווה התקף לב.. לחכות? ללכת לרופא מה לדרוש ממנו? כי הוא אמר שזה לא עצם או משהו חד כך שאני יכולה ללכת הביתה בלי דאגה ופשוט לחכות.. אבל כמה אני אמורה לחכות?הכאב הזה מאוד מדאיג אותי.. אני ממש סובלת אני כלכך רעבה ומותשת מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליעת כדור ללא מים

הוספת תגובה

• בליעת כדור ללא מים - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    20/11/2012

הדוקסילין הוא כדור שאסור לו להיות תקוע בושט כי הוא יכול לגרום לכוויה
    צריך לשתות הרבה. ניתן לשתות מאלוקס שזה נוזל בסיסי לצרבות ואם לא חולף יש לגשת לגסטרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו