דלקת בגרון? או וירוס ויראלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגרון? או וירוס ויראלי?
    דורון
    20/11/2012

שלום רב, מזה שבוע כואב לי הגרון. מה שהתחיל מעיקצוצים קטנים בגרון הפך שבוע לאחר מכן לכאבים דוקרניים בצורה חזקה מאוד. הלכתי לרופאה אתמול שלאחר בדיקה קלה אמרה שזה משהו ויראלי וכי זה יעבור תוך יום יומיים. בנתיים אין שיפור במצב מה גם שייצאו לי אפטות בשפה התחתונה שזה עוד יותר כואב בגירגור עם מלח (שלטענתה זה עלול לעזור).
    היא לא הביאה לי אנטיביוטיקה מאחר ואין לי חום, אך עדיין אני חלש מאוד עם כאבים בכל הגוף בעקבות זאת וכמובן הגרון שלא מרפה, יש לציין שאני עוסק במוזיקה והדבר מאוד מטריד אותי וכן פוגע בפרנסתי. איך ניתן לזרז את ההחלמה? והאם יכול להיות וירוס שעושה תסמינים כאלו ושורד כל כך הרבה זמן? מחכה לתשובה במהרה, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת בגרון? או וירוס ויראלי? - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    20/11/2012

הפצעים בשפה התחתונה עוד יותר מחזק את הסברה שמדובר בוירוס. יש עכשיו יחסית הרבה אנשים עם התופעה הזו מה שמרמז על מעין מגיפה קלה.
    אמנם מאוד כואב אך צפוי לעבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו