מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גרון ממושך ..צפונית21/11/2012
שלום, אני בת 18 כבר חמישה ימים ששורף לי הגרון, בשלושת הימים הראשונים הגרון טיפה שרף והייתי נורא חלשה ועייפה וגם כאב לי הראש, ואז התחלתי לנסות תרופות סבתא כמו חלב עם דבש וקינמון, והרבה תה עם לימון (לקחתי גם קל גרון) , הייתי אצל רופא המשפחה והוא אמר שזה סתם וירוס ושאין מה לעשות חוץ מלשתות תה. העייפות עברה וגם החולשה, היו יומיים בלי כאב גרון ואתמול בערב שוב התחיל לשרוף לי הגרון, עד עכשיו הוא טיפה שורף.
יש לציין שבבקרים ממש שורף לי וקשה לדבר ואני גם קמה עם אף קצת סתום ובהמשך היום הכאב נחלש ממש עד כדי נעלם .
זה נורמלי ? מ עושים ?
הייתם ממליצים ללכת שוב לרופא ? (אני מהדרום ובמצב שלנו אני אשמח להתייעץ איתכם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי להוסיף -
צפונית21/11/2012אין לי ולא היה לי חום, ולפעמים אני מרישה שאני בולעת נזלת/ליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי להוסיף - - תגובה
ד''ר רועי הוד21/11/2012יש צורך בבדיקה. יכול להיות ומדובר בדלקת שקדים, עליה של מיצי קיבה לגרון וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה של מיצי קיבה לגרון -
צפונית21/11/2012שלום, הייתי אצל רופא אף אוזן גרון לפני כחודש, התלוננתי שלפעמים אני מרגישה תחושת חנק וקושי בנשימה עד שיוצא אוויר (גרפס) ואז יש הקלה. הוא אמר שזה עליית מיצי קיבה והייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי דיאטה (בעיקר מה לא לאכול) זה באמת עזר אבל בימים האחרונים אני פחות שומרת על מה שאני אוכלת (אוכלת המון גם מה שאסור בגלל המצב אצלנו) .
אז יכול להיות שהשריפה בגרון זה בכלל בגלל זה? מה צריך לעשות? פשוט להתחיל לשמור על הדיאטה שוב וזה יחלוף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה של מיצי קיבה לגרון - - תגובה
ד''ר רועי הוד22/11/2012השינוי יכול להיות בדיאטה ובמידת הצורך בכדור שמוריד את חומציות הקיבה.יש בעית משקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות משקל -
צפונית22/11/2012לא, המשקל תקין. גובה 1.69 משקל 58.
התזונה שלי לא בריאה בכלל, בעיקר אוכל מטוגן, מתובל, הרבה בורקסים ושטויות כי אין זמן לאכול ארוחות כשהלימודים עד השעה 16:30 .
הבנתי שאסור משקאות עם קפאין, גבינה צהובה, עגבניות, פרות הדר, מטוגן, ואוכל עם הרבה שמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות משקל - - תגובה
ד''ר רועי הוד22/11/2012מומלץ שלא על מנת להפחית את ייצור החומצה בקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
דרומית23/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?