תוצאות בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת שמיעה
    שלי
    25/11/2012

בדיקת שמיעה שעשיתי על דעת עצמי תוצאותיה היו: שמיעה בגדר הנורמה. ירידה קלה בתדר 8KH ו- 6kh בשתי האוזניים. יש תגובות שמעידות על צפצופים באוזניים.
    1. מה זה התדר המצויין? מה זה אומר ? מה בדיוק לא אשמע בתדר כזה? האם לפי התוצאות האלה יכולה להיות ירידה נוספת בשמיעה, האם יש לזה טיפול מניעה להמשך ירידה בשמיעה וטיפול למה שכבר נגרם?
    2. אילו תגובות במהלך בדיקת שמיעה יכלו להעיד על צפצופים באוזניים? לא זכור לי שעשיתי משהו יוצא דופן משאר הבדיקה
    3. מה זה בדיקת TYMPANO
    4. נרשם בטופס הבדיקה : "אמינות הבדיקה" - "טובה" - למה הכוונה ? האם יכולה להיות בדיקה שהיא לא אמינה הרי מבצע אותה איש מקצוע , נכון?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• אני בחורה ולא בחור

שלי
    25/11/2012

אם זה משפיע על התשובה , משום מה כתוב רועי לא יודעת איך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבה שעשיתי בדיקת שמיעה

שלי
    26/11/2012

לפעמים ולא בכל פעם כשאני אוכלת אני שומעת תוך כדי תנועות הלעיסה של מזון רך ולא קשה, רעש שמקורו בראש כאילו שאני לועסת זכוכית ולא מזון. זה קורה לי לפעמים גם כאשר אני מתאמצת לדבר למשל כאשר אני מתאמצת להסביר בזמן ויכוח ואז אני נבהלת מזה ומיד מפסיקה לדבר ואז הרעש מפסיק ואם אני ממשיכה לדבר זה שוב קורה וכדי שזה יפסיק אני צריכה זמן מה פשוט לשתוק כדי להרגיע את העצבים(?) (או אולי זה מרגיע משהו אחר, אני לא יודעת). איך נקראת התופעה והאם מצב כזה עלול להידרדר אם לא אטפל בכך? האם זו תופעה נפוצה?
    יש תקופות שזה מפסיק ויש תקופות שזה חוזר ולא תמיד זה לפי תקופות לפעמים זה קורה פעם אחת בכל כמה חודשים.
    האם תוצאות בדיקת השמיעה הנ"ל הן הסיבה לתאורי זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבה שעשיתי בדיקת שמיעה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/11/2012

יותר מדי שאלות שאוכל לענות על כולן. בדיקת השמיעה מראה ירידה בתדירויות גבוהות בלבד, בתדירויות אלו פחות משתמשים ביום יום ולכן יכול להיות שזה בכלל לא משפיע עליך. מה הסיבה לירידה? לא יכול לדעת ללא בדיקה שלך וצפיה בתשובת הבדיקת שמיעה והטימפנומטריה. גשי להבדק אצל רופא א.א.ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו