2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    עידן
    27/11/2012

שלום,
    1)יש לי לעיתים קרובות תופעה שהגרון "נתפס" ואני צריך לכחכח בגרון הרבה וזה לא ממש עוזר.מן צרידות כרונית אם אפשר להגדיר את זה ככה. זה כבר ככה כמה שנים לדעתי(אני בן 21) ולאחרונה שמעתי שיכול להיות שיש בדיקה שמחדירים משהו דרך האף לבדוק אם גדל משהו לא רצוי על מיתרי הקול. רציתי לשאול איך נקראת הבדיקה והאם גם רופא משפחה יכול להפנות לבדיקה כזו או דווקא רופא אא"ג?

2)כשאני נמצא בסביבה רועשת אני מרגיש רטט וזמזום מאוד מאוד מציקים באוזן ימין(זה מרגיש כאילו זה ממש בפנים).יכול להיות שזה התחיל כתוצאה ממטווח שעשיתי בצבא לפני כשנתיים וחצי ונפל לי האטם למס' שניות. יש מה לעשות עם זה?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• נראה לי בטעות דילגתם על השאלה שלי

עידן
    29/11/2012

אשמח לקבל תגובה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/11/2012

בדיקה עם סיב אופטי דרך האף מאפשרת להעריך את תיבת הגרון ןמיתרי קול, מתבצעת ע"י רופא א.א.ג. לגבי השמיעה, צריך לבדוק את מצב האוזן ולשלוח לבדיקת שמיעה כדי להעריך אם יש בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אלי
    29/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו