אוזן יבשה אך מפרישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן יבשה אך מפרישה
    רד
    27/11/2012

שלום מזה זמן מה- יש לי אוזן אחת (שבפנים יבשה) עם "קשקשת" אך כאשר אני מכניסה קיסם ניקוי -הקיסם יוצא עם הפרשה חומה. התחושה הכללית פרט לגרד באוזן זו, שהאוזן כאילו אטומה עם מים. אני מנקה מספר פעמים ביום עם קיסם וצמר גפן- ובכל פעם יש הפרשה חומה (התחושה כאמור כל הזמן אוזן "אטומה- עם שמיעה טובה)!! וקשקשת
    - לפעמים יש לי תחושה של אי שווי משקל. בעיה נוספת אצלי שהיא כרונית תת תפקוד קשה של בלוטת התריס- תחושת "חנק" -עם התכווצויות קשות בשרירים בידיים וברגליים- ואני מתקשה בפעולות מוטריות במיוחד של האצבעות - וקשיי הליכה קשים עם התכווצויות בשרירים- בעיקר עייפות קשה וחולשה כללית בגוף, לפעמים עם אי שווי משקל ונפילות. - קשה לי מאד ללכת לעלות מרגות לשאת מוצרים ביד . האם קיים קשר בין בעיות האוזן לבלוטת התריס. (אני מקבלת טפול של 300 מקרוגרם Eltroxin =זו לא טעות כבר כ 25 שנה. וסובלת גם מאוסטאופרוזיס
    איזו בדיקות/ איזה רופאים מומלצים לטפול במצב? אני בת 60 שנה . נא להודיע לי במיל על תגובה באתר . בתודה מראש שם רד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזן יבשה אך מפרישה

הוספת תגובה

• אוזן יבשה אך מפרישה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    28/11/2012

נשמע שכל הבעיה שלך באוזן היא ייצור מוגבר של לכלוך (צרומן) חום, לא מכיר קשר בין זה לבעיות בלוטות מגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו