מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזן יבשה אך מפרישהרד27/11/2012
שלום מזה זמן מה- יש לי אוזן אחת (שבפנים יבשה) עם "קשקשת" אך כאשר אני מכניסה קיסם ניקוי -הקיסם יוצא עם הפרשה חומה. התחושה הכללית פרט לגרד באוזן זו, שהאוזן כאילו אטומה עם מים. אני מנקה מספר פעמים ביום עם קיסם וצמר גפן- ובכל פעם יש הפרשה חומה (התחושה כאמור כל הזמן אוזן "אטומה- עם שמיעה טובה)!! וקשקשת
- לפעמים יש לי תחושה של אי שווי משקל. בעיה נוספת אצלי שהיא כרונית תת תפקוד קשה של בלוטת התריס- תחושת "חנק" -עם התכווצויות קשות בשרירים בידיים וברגליים- ואני מתקשה בפעולות מוטריות במיוחד של האצבעות - וקשיי הליכה קשים עם התכווצויות בשרירים- בעיקר עייפות קשה וחולשה כללית בגוף, לפעמים עם אי שווי משקל ונפילות. - קשה לי מאד ללכת לעלות מרגות לשאת מוצרים ביד . האם קיים קשר בין בעיות האוזן לבלוטת התריס. (אני מקבלת טפול של 300 מקרוגרם Eltroxin =זו לא טעות כבר כ 25 שנה. וסובלת גם מאוסטאופרוזיס
איזו בדיקות/ איזה רופאים מומלצים לטפול במצב? אני בת 60 שנה . נא להודיע לי במיל על תגובה באתר . בתודה מראש שם רד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן יבשה אך מפרישה - תגובה
ד''ר רועי הוד28/11/2012נשמע שכל הבעיה שלך באוזן היא ייצור מוגבר של לכלוך (צרומן) חום, לא מכיר קשר בין זה לבעיות בלוטות מגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?