מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשרית בבלוטת התריסנטע01/12/2012
שלום לכם. בת 36. בדכ בריאה. הופניתי עי הכירורג לאולטרה סאונד צווארי בעקבות נפיחות מקומית בעורף שלבסוף זוהתה כמורסה שהתפוצצה. ובכל זאת, בתשובה שקיבלתי זוהתה קשרית כאשר בלוטות התריס בגודל ומרקם תקינים,פרט למוקד היפואקוגני בודד באונה שמאלית בקוטר 1 ס"מ עם מרקם בלתי הומוגני מעט ווסקולרי בהיקף רושם עם מוקד אקוגני זעיר בתוכו מסוייד. לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות באיזור הצוואר. שאלתי היא האם עלי להיות מוטרדת ככ,ומה עלי לעשות? מה ניתן להבין מתוכן הקשרית, והאם במקרה הזה חשוב שאעשה ביופסיה? תודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשרית בבלוטת התריס - תגובה
ד''ר רועי הוד02/12/2012במקרה כזה הייתי מפנה אותך לניקור של הקשר באונה שמאלית עם מחט. לפי התשובה שתתקבל מחליט איך להתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה
אנונימית06/05/2013שלום: עשיתי אולטרסאומנד בצוואר ואני ממש חוששת ודואגת מהתוצאות להלן:
אונה ימנית במידות: 1.5*4*1.4 ס"מ. הודגם מוקד היפואקואי כ-0.7 ס"מ
אונה שמאלית במידות: 1.4*3.4*1.4 ס"מ. בגודל ומקרם תקינים.
בצוואר מימין: הודגמה שרשרת בלוטות עד גודל 1.2 ס"מ, בעלות מראה סונוגרפי תקין. בסמוך לבלוטת ה-smg הודגמו מספר בלוטות בעלות מראה סונוגרפי תקין עד גודל 1.5 ס"מ .
בצוואר משמאל: הודגמו בלוטות לימפה במראה סונוגרפי תקין עד 1.4 ס"מ
נראה שכל הצוואר שלי מלא בגידולים- בכל אופן אשמח מאוד אם תפרשו לי את התשובה והמשמעות של הבדיקה הזאת כי אני ממש מוטרדת ומה ניתן לעשות בנידון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה - תגובה
ד''ר רועי הוד14/05/2013הדבר היחיד זה הקשר של 7 מ"מ בבלוטת המגן, יש לשקול ניקור תחת סונאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?